Salvatorii au ajuns la epava avionului prăbuşit în Indonezia

epava

Echipele de intervenţie au ajuns marţi, 18 august  la locul unde s-a prăbuşit duminică, 16 august un avion indonezian cu 54 de persoane la bord şi nu au găsit nici un supravieţuitor, a declarat un oficial citat de CNN.

Echipele din teren au găsit cadavrele tuturor celor 54 de persoane aflate la bordul avionului.

Mai multe elicoptere au fost trimise în zona împădurită din provincia indoneziană Papua pentru a începe procesul de evacuare, a afirmat Bambang Soelistyo, directorul agenţiei indoneziene de căutare şi salvare.

Avionul de tip ATR42-300 al companiei Trigana Air, care efectua cursa internă IL267 de la Sentani (Jayapura) către Oksibil, a pierdut contactul cu turnul de control duminică, la 33 de minute după decolare, în condiţiile în care întregul zbor ar fi trebuit să dureze în mod normal 45 de minute.

La bordul avionului se aflau 44 de pasageri adulţi, cinci copii şi cinci membri ai echipajului. Avionul transporta de asemenea patru saci cu bani, care conţineau aproximativ 6,5 miliarde de rupii (circa 440.000 de euro), destinaţi sătenilor din regiunile izolate ale provinciei Papua.

Epava aeronavei a fost găsită iniţial de săteni într-o zonă muntoasă din districtul Oksibil, iar luni a fost localizată de un avion al echipelor de căutare. Însă din cauza ceţii, echipele de intervenţie au reuşit abia marţi să ajungă la epavă.

Sursa foto: economica.net

De același autor

Related Articles