Românul care, în urmă cu 3 ani, şi-a omorât în Franţa cei 2 copii şi soţia însărcinată a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, după ce fusese cerută încarcerarea pe viaţă.

Avocata familiei victimelor a declarat pentru France Presse că nu pedeapsa contează, singura problemă a fost dacă el ştia ce face, iar instanţa a răspuns afirmativ, după ce s-a pus întrebarea dacă bărbatul de 40 de ani a suferit o modificare de discernământ.

Unul dintre psihiatrii ce l-au examinat a spus că este posibil ca bărbatul, care a încercat să se sinucidă la câteva zile după crime, să-şi fi pierdut controlul după o discuţie cu soţia sa pe fondul disputelor continue pe tema lipsei de bani.

Românul care, în urmă cu 3 ani, şi-a omorât în Franţa cei 2 copii şi soţia însărcinată a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, după ce fusese cerută încarcerarea pe viaţă. Avocata familiei victimelor a declarat pentru France Presse că nu pedeapsa contează, singura problemă a fost dacă el ştia ce face, iar instanţa a răspuns afirmativ, după ce s-a pus întrebarea dacă bărbatul de 40 de ani a suferit o modificare de discernământ. Unul dintre psihiatrii ce l-au examinat a spus că este posibil ca bărbatul, care a încercat să se sinucidă la câteva zile după crime, să-şi fi pierdut controlul după o discuţie cu soţia sa pe fondul disputelor continue pe tema lipsei de bani. RRA