Româncă găsită moartă în Italia, alături de bebeluşii săi

Femeia le-ar fi luat viaţa copiilor, apoi ar fi murit în urma unei hemoragii.

Moartea unei românce în vârstă de 26 de ani în Italia ridică mari semne de întrebare. După ce, marţi, tânăra a fost găsită moartă alături de bebeluşul nou-născut, astăzi, un al doilea bebeluş a fost descoperit. Anchetatorii le-au găsit fără suflare pe Roxana Mihaela Răpaşu şi pe fetiţa sa abia născută,. Din primele informaţii se pare că şi-a tăiat cordonul ombilical cu un cuţit, apoi, cel mai probabil, a murit din cauza hemoragiei, nu înainte de a-i curma viaţa fiicei, băgând-o într-o găleată cu apă.

Astăzi o nouă descoperire i-a îngrozit pe anchetatori. Aceaştia au găsit un al bebeluş, cel mai probabil fratele geamăn al fetei, fără suflare, într-un garaj de lângă locuinţa femeii. Bebeluşul, era învelit şi închis într-o pungă de plastic băgată într-o plasă cu haine. Descoperirea a fost făcută de carabinierii care s-au întors în locuinţă după ce autopsia asupra corpului femeii a relevat prezenţa unui al doilea cordon ombilical.

646x404

 

Românca era divorţată şi trăia în Ceglie Messapica, provincia Brindisi, din Italia. Dâmboviţeanca mai are acasă, în oraşul Pucioasa, încă doi copii mici, unul de 3, iar celălat de 5 ani. Tânăra muncea de mai bine de 6 ani ca menajeră în sudul Italiei.

sursa: adevarul.ro