Româncă arestată în Italia după ce a furat 4800 de euro de la un bătrân de 84 de ani

O româncă angajată ca îngrijitoare în Italia s-a hotărât să-și suplimenteze veniturile și l-a furat pe bătrânul pentru care lucra.

Conform publicației Firenze Today românca s-a folosit de faptul că știa PIN-ul de la cardul bătrânului de 84 de ani pentru care lucra și i-a extras acestuia de pe card suma totală de 4800 de euro.

Românca de 49 de ani era plătită de rudele bătrânului pe care îl îngrijea în localitatea Badia a Settimo, dar acesta nu știa acest lucru. Prin urmare femeia îl anunța că a scos bani de pe card și îi spunea că este vorba despre salariul său. Retragerile erau de câteva sute de euro lunar (aproximativ 600), bani pe care femeia îi încasa peste salariul primiți de la rudele italianului.

Din păcate pentru badanta româncă, familia italianului a observat lipsa banilor de pe card și a anunțat carabinierii care, după efectuarea unor verificări legale și după ce au observat încă o extragere de 600 de euro de pe cardul bătrânului, au reținut-o pe aceasta pe data de 8 iulie 2017.

În acest moment femeia se află în arest preventiv și așteaptă să fie prezentată judecătorilor, luni 10 iulie, care vor decide dacă va fi judecată în stare de arest sau în libertate.

În afara gestului româncei, care este unul ilegal, nu putem să nu observăm faptul că bătrânul credea că femeia trebuie să primească doar 600 de euro pe lună, un salariu mult prea mic în raport cu munca pe care o prestează o badantă.

Vrei să lucrezi în Olanda vara asta sau chiar mai mult? Locuri de muncă pentru români cu plecări imediate. Salarii între 8,5 și 10,5 euro pe oră.Fără comisioane

De același autor

Related Articles