Un muncitor român de 33 de ani a murit în Italia, lângă localitatea Giugliano, provincia Napoli, după ce a fost strivit de un camion care efectua o manevră în zona în care se afla tânărul, a relatat Napoli Today.

Tragedia a avut loc în după amiaza zilei de 3 mai , în apropiere de zona industrială dintre Giugliano și Qualiano, pe strada San Francesco a Patria.Românul care a murit în accident se numește Adrian Călin.

Moartea tânărului român a impresionat comunitatea din zonă primarul orașului Giugliano declarând  doliu în întreaga localitate, pentru a comemora dispariția tragică a muncitorului român.

Antonio Poziello, primarul orașului Giugliano a făcut următoarea declarație, imediat după tragedie: „Într-o fabrică care se află în zona industrială a orașului nostru a avut loc un accident nefericit, care a luat viața unui muncitorde origine română. Este ceva teribil, care ne afectează profund pe fiecare dintre noi în parte. Întregul oraș, primarul, consiliul local, ne alăturăm durerii familiei și colegilor muncitorului decedat. Administrația municipală va proclama doliu în întreaga localitate.”