O ambarcaţiune s-a răsturnat în Marea Neagră, din cauza că era supraîncărcată, depăşind de aproape cinci ori greutatea admisă. Ambarcaţiunea s-a răsturnat în Marea Neagră, la 100 de metri de ţărmul localităţii Djubga, din ţinutul Krasnodar, fiind supraîncărcată de aproape cinci ori peste limita admisă, a precizat Serviciul de presă al Departamentului Sud de Investigaţii în Transporturi din cadrul Parchetului General Rus.

„La bordul ambarcaţiunii se aflau cel puţin 55 de persoane, deşi capacitatea acesteia era de 12 persoane”, informează Agenţia de presă TASS. Potrivit Serviciului de presă, anchetatorii au solicitat arestarea comandantului navei. Potrivit datelor actualizate, la bordul navei se aflau 55 de persoane, dintre care două au decedat. Autorităţile au demarat o anchetă. Presa rusă a publicat noi detalii despre ambarcaţiunea rusă care s-a răsturnat vineri în Marea Neagră. Aceasta era construită în anul 2008 şi era prevăzută pentru 12 persoane, însă la bord se aflau de cinci ori mai mulţi oameni.

La bordul ambarcaţiunii se aflau 55 de persoane, dintre care 15 erau copii, anunţă Agenţia de ştiri TASS. Totodată, cele patru persoane, despre care anterior se spunea că ar fi fost dispărute, au fost găsite, sunt în viaţă, iar căpitanul ambarcaţiunii a fost reţinut, la fel, a fost reţinut şi proprietarul ambarcaţiunii.

Sursă: Rador