Luare de ostatici într-o farmacie din Germania

Poliția germană a anunțat că forțele de ordine au fost trimise vineri, 10 martie la locul unei luări de ostatici, la o farmacie din orașul Karlsruhe din vestul Germaniei, dar că nu există niciun pericol pentru populație, potrivit Reuters.

Incidentul survine după atacul mortal de joi, de la o sală a Martorilor lui Iehova din Hamburg, care a pus țara pe jar. Violența armată este rară în Germania.

Poliția din Karlsruhe a izolat o zonă din partea centrală a orașului și a îndemnat locuitorii să evite zona.

Un număr mare de ofițeri a fost desfășurat la fața locului în jurul orei locale 16:30, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, dar a refuzat să dezvăluie, din motive tactice, câți ostatici au fost luați sau câți polițiști se aflau la fața locului.

Publicația Stuttgarter Zeitung a relatat că două persoane au fost luate ostatici și că s-a cerut o răscumpărare de un milion de euro.

Purtătorul de cuvânt al poliției a refuzat să comenteze acest raport. Anterior, cotidianul german Bild a relatat că poliția era în contact cu presupusul luător de ostatici.

Anterior, ziarul german Bild a relatat că poliția a intrat în contact cu presupusul luător de ostatici. Karlsruhe, nu departe de granița cu Franța, este un oraș cu aproximativ 300.000 de locuitori și găzduiește Curtea Federală de Justiție, cea mai înaltă instanță din Germania.

Karlsruhe, nu departe de granița cu Franța, este un oraș cu aproximativ 300.000 de locuitori și găzduiește Curtea Federală de Justiție, cea mai înaltă instanță din Germania.

Sursa: euronews.ro

De același autor

Related Articles