Italia: Un român de 26 de ani și-a bătut mama și fratele și a rănit un carabinier

Un român de 26 de ani care locuiește în localitatea Bressanvido, și-a bătut mama și fratele apoi a rănit un carabinier care a încercat să intervină, a relatat astăzi publicația Vicenza Today.

Totul s-a petrecut pe strada Marosticana din localitatea mai sus citată acolo unde carabinierii au sosit în urma uni apel la numărul unic de urgență. Românul care și-a agresat fratele și mama nu doar că nu s-a potolit la sosirea carabinierilor dar i-a jignit pe aceștia și s-a opus arestării, atacând forțele de ordine. În ciuda încercărilor familiei și al forțelor de ordine de a îl calma, românul a devenit tot mai violent.

Unul din carabinierii care au intervenit a fost rănit

În urma incidentului unul din ofițerii care au intervenit a fost rănit și a fost nevoie ca acesta să se deplaseze la spitalul din localitate unde a primit mai multe zile de îngrijiri medicale.

Românul de 26 de ani a fost reținut de carabinieri și urmează să fie prezentat judecătorilor care vor decide dacă va fi judecat în libertate sau în arest pentru agresiunea asupra familiei sale dar și pentru atacul asupra carabinierilor.

De același autor

Related Articles