Italia: Româncă de 32 de ani arestată după ce a încercat să șantajeze un italian cu o pretinsă sarcină

Un italian, care a făcut greșeala să apeleze la serviciile unei prostituate românce, a fost nevoit să se prezinte, în dimineața zilei de 31 octombrie 2017, la sediul poliției din Civitavecchia acolo unde a reclamat că este șantajat de româncă, a relatat astăzi publicația Roma Today.

Românca în vârstă de 32 de ani a început să-l șantajeze pe italian după ce a aflat că acesta este căsătorit. Femeia i-a spus italianului că a rămas însărcinată și dacă nu-i va plăti 2000 de euro îi va spune soției sale că merge la prostituate și că a lăsat-o însărcinată. După ceva timp românca și-a mai scăzut pretențiile și l-a anunțat pe italian că trebuie să-i dea 1500 de euro.

Ghinionul său a fost că italianul nu s-a lăsat șantajat și s-a dus glonț la poliție și a reclamat fapta prostituatei românce. Polițiștii au organizat un flagrant și ieri femeia a fost arestată la Ladispoli  după ce a fost surprinsă luând jumătate din cei 1500 de euro de la italian.

Chiar dacă a încercat să se opună arestării românca a fost încătușată și ulterior anchetatorii au anunțat că aceasta mințise în privința sarcinii, analizele medicale demonstrând că pretinsa sarcină fusese doar un pretext pentru extorcarea italianului.

Urmează ca românca să fie prezentată judecătorilor care vor decide dacă va fi judecată în stare de arest sau în libertate.

De același autor

Related Articles