Italia: Român de 30 de ani prins între fiarele contorsionate ale unui dric

Un accident teribil a avut loc ieri dimineață în localitatea Mezzogoro din Italia, accident în care a fost implicată o mașină funerară condusă de un român de 30 de ani, a relatat presa italiană.

Totul s-a petrecut ieri în jurul orei 11.45 atunci când pe șoseaua Viale della Rinascita o mașină condusă de o studentă din Italia, cu vârsta de 19 ani, s-a ciocnit cu o mașină funerară (mașină care aparține unei firme care se ocupă de repatrierea românilor decedați în Italia)  cu numere românești, condusă de un român de 30 de ani.

Ciocnirea celor două mașini a fost atât de violentă încât a fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare, ambii conducători auto fiind prinși între fiarele contorsionate ale mașinilor. Pentru șoferul român de 30 de ani pompierii italieni au făcut eforturi deosebite deoarece atât starea de sănătate cât și poziția acestuia între fiarele dricului, le-au făcut sarcina extrem de grea, au relatat jurnaliștii italieni.

Românul de 30 de ani se numește Ovidiu Szatmari și extragerea acestuia dintre resturile mașinii a durat nu mai puțin de două ore. În timp ce studenta de 19 ani a fost transferată cu un elicopter al echipajelor de urgență la spitalul din Cesena, românul a ajuns, tot cu un elicopter,  la spitalul Maggiore din Bologna.

Din păcate atât studenta cât și românul sunt foarte grav răniți, în privința lui Ovidiu Szatmari medicii având un pronostic extrem de rezervat în ceea ce privește șansele de supraviețuire.

Vezi mai jos fotografii de la locul accidentului prezentate de portalul italian estense.com

Vrei să lucrezi în Olanda vara asta sau chiar mai mult? Locuri de muncă pentru români cu plecări imediate. Salarii între 8,5 și 10,5 euro pe oră.Fără comisioane

De același autor

Related Articles