Italia: O româncă acuză medicii după ce copilul ei a murit la naștere: „Își făceau selfie”

O tânără româncă care a născut în Italia și al cărui bebeluș s-a născut mort le aduce acuzații extrem de grave medicilor care s-au ocupat de venirea pe lume a bebelușului său, a relatat aseară observator.tv.

Românca susține că a născut abandonată într-un salon, nici un medic nefiind prezent la naștere și că asistentele își făceau selfie cu telefoanele mobile, în timp ce tânăra se chinuia să nască ajutată de soțul său italian și de mama sa.

Toată această tragedie s-a petrecut la spitalul din localitatea  Marcianise acolo unde Bianca Tudor a ajuns pentru a naște după ce a avut o sarcină lipsită de orice problemă.

Dar odată ajunsă la spital pentru româncă a început calvarul: : „Se uitau toţi la mine, dar nici nu mă atingeau, nici nu chemau doctorul. Îşi făceau selfie cu telefonul. N-aveau chef de nimic.” – a povestit românca pentru Observator.

”Au luat copilul și am văzut că îl spală acolo, în chiuvetă, cu apă rece”, „Nu am văzut pe nimeni care să-i acorde primul ajutor. Când am venit, eram bine.” – sunt câteva din acuzațiile grave aduse de româncă medicilor italieni. Mai mult, Bianca a susținut că cei care ar fi trebuit să o îngrijească știau că este româncă.

La câteva ore de la naștere românca a fost externată și soțul acesteia a depus o plângere penală împotriva personalului spitalului. Poliția a sechestrat toate documentele legate de sarcina româncei și de modul în care a fost îngrijită în vederea desfășurării cercetării

 

De același autor

Related Articles