Italia: O îngrijitoare româncă a fost nevoită să fugă în România de frica unui albanez

Povestea unei badante românce care a fost nevoită să fugă din Italia și să reîntoarcă în România, din cauza abuzurilor unui albanez de 54 de ani,  a fost prezentată joi 13 iulie, de publicația Messaggero Veneto.

Femeia, care locuia în localitatea Pordenone,  a ales să părăsească Italia din cauza hărțuirii și amenințărilor constante la care a fost supusă de un albanez de 54 de ani care vroia să aibă o relație cu ea.

Coșmarul a început pentru femeie în luna aprilie 2016 atunci când albanezu care susținea că are o relație de iubire cu românca a amenințat-o pe aceasta în fața mai multor cunoștințe. Chiar dacă românca a susținut întotdeauna că între ei nu există nimic, albanezul susținea contrariul. Cetățeanul albanez i-a transmis atunci femeii că nu îi este frică să meargă la închisoare și îi va face rău.

Pe data de 8 iunie 2016 albanezul a atacat-o iarăși pe româncă și a aruncat-o la pământ apoi i-a pus mâna în gât, a lovit-o de un zid și a scuipat-o înainte să plece.Românca s-a dus la spital unde a primit îngrijire medicală și tratament de 7 zile pentru rănile produse de atacator.

La numai trei zile bătbatul a urmărit-o pe româncă până într-un magazin  și după ce a aobservat că nu există camere video în incintă, a amenințat-o iar. După încă două zile albanezul a intrat peste româncă într-un bar unde aceasta se afla cu câțiva prieteni și a amenințat-o iar.

Femeia nu a mai putut suporta starea de teroare și a plecat în România în timp ce în Italia a început un proces împotriva atacatorului. Urmează ca autoritățile italiene să decidă care va fi decizia luată în acest proces în care românca este asistată de avocatul Daniela Magaraci.

De același autor

Related Articles