Italia: Copil român de 5 ani mort aseară în urma unui nefericit accident

Tragedie pentru o familie de români din Italia care și-a pierdut ieri, duminică, 12 noiembrie, copilul de 5 ani, în urma unui nefericit accident au relatat publicațiile Ancona Today și Il Resto del Carlino.

Tragedia a avut loc în localitatea Corinaldo, provincia Ancona, în jurul orei 18.30. Doi români se aflau în vizită la niște cunoștințe, împreună cu copilul lor de 5 ani și l-au scăpat pe acesta din vedere pentru câteva momente. Copilul a căzut într-un puț de evacuare a rezidurilor care aparține unei fabrici de măsline, puț care are patru metri adâncime.

Conform presei italiene, în puț se aflau reziduri lichide provenite de la măcinarea măslinelor care aveau peste 1,5 metri din înălțimea puțului.

Chiar dacă părinții copilului au chemat, imediat ce au observat nenorocirea, echipajele de urgență, medicii care au sosit la fața locului nu au putut face nimic pentru salvarea acestuia.  Autoritățile nu au făcut încă publică cauza morții copilului deoarece este posibil ca acesta să fi suferit leziuni grave din cauza căderii.

Părinții copilului sunt rezidenți în localitatea Ostra Vetere, provincia Ancona, conform sursei citate.

De același autor

Related Articles