Italia: Cinci români implicați într-un grav accident. Femeie moartă și o fetiță de cinci ani în stare gravă

Un accident teribil a avut loc vineri seară, 11 noiembrie, în apropierea localității „Castelnuovo della Daunia“, pe strada Statală 16, accident în care au fost implicați 5 români. Accidentul a avut loc în jurul orei 18.00 în urma coliziunii dintre o mașină Fiat (în care se aflau 4 adulți și o fetiță de 5 ani, toți de naționalitate română) și un Mercedes în care se aflau patru persoane cu cetățenie italiană, a relatat publicația Foggia Today.

Din păcate, mașina în care se aflau cei 5 români a avut cel mai mult de suferit, în urma accidentului. O femeie care se afla în Fiat a murit pe loc și șoferul și fetița de 5 ani au fost transportați la spital în stare foarte gravă.
Ceilalți pasageri au suferit și ei răni dar nu care să le pună în pericol viața. Răniții au fost  internați în spitalele din  Foggia, San Severo, Termoli și San Giovanni Rotondo.

Urmează ca poliția să stabilească cauzele exacte ale accidentului și eventual cine se face vinovat. Identitatea celor 5 români nu a fost încă făcută publică de autoritățile italiene.

 Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de presa italiana.

De același autor

Related Articles