Italia: Acuzații grave cu privire la moartea românului de 44 de ani. Daniel a murit sufocat

Drama unui român de 44 de ani, tată a doi copii, petrecută în dimineața zilei de 24 august 2017, în localitatea Mareno di Piave din provincia Treviso, naște acuzații dure din partea familiei și prietenilor acestuia.

Conform siteului  Rete Veneta, Daniel Cojocaru s-a asfixiat în timp ce încerca să curețe un bazin de inox care este folosit pentru producerea vinului. Românul era angajat de nu mai puțin de 17 de ani la societatea producătoare de vin Vinicola Cide S.R.L din localitatea Mareno di Piave.

Chiar dacă directorul societății italiene a precizat că românul a intrat singur în respectivul bazin pentru a îl curăța,  există câteva semne de întrebare deoarece această activitate nu era programată pentru 24 august. Mai mult, în ciuda experienței foarte mari pe care o avea, românul ar fi intrat în bazin fără mască de gaze, ceea ce este strict interzis.

Mai mult, o cunoștință a lui Daniel Cojocaru a postat pe pagina sa personală de facebook câteva considerații referitoare la moartea acestuia, prin care atrage atenția că acesta a decedat în condiții extrem de suspecte:

“1. Nu sunt martori
2. Nu era în prevăzuta activitatea de curățare în ziua de joi
3. Nu avea echipament de protectie
Un om foarte atent și calculat, cu experiența de 17 ani in societatea aceea, se apuca sa presteze o activitate pe care nimeni nu i-a cerut sa o facă, punandu-si viața în pericol. Poate e de crezut pentru cine nu l-a cunoscut! Pentru mine, nu!”  a scris Cristina Gavrilă pe pagina sa personală de facebook.

Rămâne de văzut ce va rezulta în urma anchetei care va fi făcută de autorități în ceea ce privește moartea lui Daniel Cojocaru. Vezi mai jos declarațiile făcute de directorul firmei unde lucra Daniel.

 

Cele mai citite

Related Articles