Italia: 2 români prinși cu două tone de țigări de contrabandă

Garda de finanțe din Bari a confiscat 2 tone de țigări de contrabandă, care au fost găsite în interiorul unui camion cu numere românești, într-o parcare din localitatea Polignano.

Cartușele de țigări erau ascunse în saci de iută și valorează peste 260 de mii de euro, a relatat astăzi publicația italiană Il Quotidiano Italiano, ediția Bari. Cei doi români, ambii de 30 de ani,  care se aflau în cabina camionului au fost arestați pe loc, pentru contrabandă de țigări, iar cercetările au fost extinse în magazia lângă care se afla parcat camionul.

În această magazie, autoritățile au descoperit aproximativ 18.000 de litri de motorină și 18.000 de litri de alcool fără nici un fel de acte de proveniență. Mai mult a fost identificat și un tractor furat în anul 2016. În urma acestei descoperiri și patronul magaziei a fost pus sub acuzare, urmând să fie judecat pentru ascunderea de marfă de contrabandă.

În acest moment autoritățile italiene încearcă să afle care era destinatarul țigărilor și celorlalte mărfuri de contrabandă.

Cele mai citite

Related Articles