Înainte de atentatul de la Nisa, teroristul a trimis un ultim mesaj!

Poliţiştii francezi au găsit în telefonul teroristului de la Nisa ultimul mesaj pe care acesta l-a trimis unui prieten, înainte de a intra cu camionul în mulţimea adunată pe faleză.

„Adu mai multe arme”! Acesta este mesajul, iar cel căruia i-a fost trimis este acum arestat. Între timp, poliţia pune cap la cap toate informaţiile adunate, pentru a face portretul psihologic al teroristului de la Nisa: un tip ciudat şi neprietenoş coleric, violent cu soţia, mergea regulat la o sala de fitness pentru că dorea să arate bine, era deseori implicat în bătăi, îi plăceau femeile, dansa salsa şi bea alcool. Apropiaţii spun că, în ultima perioadă, devenise dintr-o dată foarte religioş după ce anterior nu manifestase niciun interes faţă de credinţa musulmană.

Vă reamintim că Organizaţia jihadistă Stat Islamic (ISIS) revendică responsabilitatea pentru atacul comis joi noaptea la Nisa, a anunţat Amaq News Agency, legată de gruparea jihadistă, citată sâmbătă de agenţiile internaţionale de presă.

Un „soldat” al grupării Stat Islamic este — potrivit Amaq — autorul atentatului de la Nisa care a cauzat 84 de morţi şi peste 200 de răniţi.

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles