[FOTO] Grecia sub ape!

ploi Grecia 1

În ultimele zile, ploile abundente au revenit asupra Greciei provocând mari pagube materiale. De asemenea, mai multe persoane şi-au pierdut viaţa ca urmare a inundaţiilor. Înecat în Râul Francez, a fost găsit un bărbat, în Nea Philadelphia o regiune a Salonicului În regiunea Kilkis un alt cetățean a fost găsit mort într-un taxi care a fost luat de apă, șoferul reușind să iasă din vehicul.
Vehiculul, înregistrat în FYROM, în încercarea să traverseze un drum de țară a căzut într-un canal de irigare „umflat” de apă. Din cauza fenomenelor meteorologice severe, și-au mai pierdut viața alte două persoane. Sâmbăta trecută un bărbat în varsta de 77 de ani agricultor a fost găsit înecat după ce a încercat să traverseze, cu un tractor, albia unui torent dar a fost luat de apă și s-a răsturnat, iar marți, un alt bărbat de 63 de ani care conducea vehiculul pe un drum provincial în Sholarios, Angadikia, a fost luat de apă și a decedat tragic.
Ploile abundente au mai fost înregistrate în 25 octombrie când în cartiere din Atena și Pireu datorita ploilor torențială de 3-4 ore au avut loc mari pagube materiale, fiind inundate mai multe case, magazine, subsoluri iar autovehiculele au fost luate pur și simplu de furia apei. Datele meteo anunță continuarea fenomenelor meteorologice severe și în următoarele zile.

(Veronica Todor)

De același autor

Related Articles