Germania în alertă: Un mort și mai mulţi răniţi la Hamburg.

O persoană a fost ucisă și mai multe au fost rănite vineri într-un atac cu cuțitul într-un supermarket din orașul german Hamburg, relatează Reuters. Un suspect a fost reținut după atac, a precizat poliția, care a cerut populației să rămână în afara zonei în care s-a produs incidentul. ‘Nu avem încă informații clare în legătură cu motivul atacului sau cu numărul de persoane rănite’, a anunțat poliția din Hamburg pe Twitter.

Germania se află în stare de alertă

Bărbatul, despre care se crede că ar fi fost un hoț, încerca să fugă dintr-un supermarket din cartierul Barmbek, din Hamburg, în momentul în care a început să atace la întâmplare clienții, omorând o persoană, a spus poliția, care a precizat că atacatorul a fost reținut la scurt timp după aceea, relatează și DPA.

Ziarul Bild a afirmat că autoritățile au declanșat o alertă teroristă și a publicat fotografia unui bărbat cu o pungă pătată de sânge pe cap stând pe locul din spate al unei mașini de poliție.

Germania se află în stare de alertă după un atac armat comis în centrul orașului München vara trecută și după un atac cu un camion comis la un târg de Crăciun din Berlin în decembrie anul trecut, revendicat de gruparea jihadistă Statul Islamic.

Sursa AGERPRES

De același autor

Related Articles