Explozie puternică într-un imobil din centrul Madridului: 17 răniţi şi doi muncitori daţi dispăruţi

Două persoane au fost date dispărute după o puternică explozie care a avut loc vineri într-un imobil din centrul Madridului, explozie care s-a soldat la acest stadiu cu 17 răniţi, dintre care unul grav, au anunţat echipele de salvare care încă desfăşoară căutări la faţa locului, informează AFP şi dpa.

‘Echipe de pompieri din Madrid caută doi muncitori daţi dispăruţi după explozie’, care a avut loc în jurul orelor 11:30 GMŢ au anunţat pe Twitter serviciile de urgenţă.

Acest imobil de patru etaje, situat în luxosul cartier Salamanca, are ferestrele spulberate de suflul exploziei, a constatat un reporter AFP. Numeroase vehicule de salvare au fost desfăşurate în zonă.

‘Se ştie că aveau loc lucrări în imobil’, a anunţat primarul Madridului, Jose Luis Martinez-Almeida, pentru jurnalişti, înainte de a preciza că deocamdată cauzele exploziei nu sunt cunoscute.

Potrivit celui mai recent bilanţ difuzat de serviciile de urgenţă madrilene, 17 răniţi primesc îngrijiri. Patru dintre ei a fost duşi la spital, dintre care unul în stare gravă.

De același autor

Related Articles