Elicopter prăbuşit în Pakistan. La bord se afla şi ambasadorul României

elicopter politie

Şase persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident aerian. Ambasadorul român la Islamabad se afla în elicopterul care s-a prăbuşit astăzi în Pakistan, dar este în afara oricărui pericol, a anunţat Ministerul Afacerilor Externe.
„Din primele informaţii transmise de MAE pakistanez Ambasadei României la Islamabad, în această dimineaţă, în nordul Pakistanului, a avut loc un accident de elicopter la bordul căruia se aflau şi cetăţeni străini, inclusiv ambasadorul României în Pakistan. MAE a reuşit ulterior să-l contacteze telefonic pe ambasadorul român, care a confirmat că este în afara oricărui pericol”, a informat MAE print-un comunicat de presă.
O echipă din cadrul Ambasadei României la Islamabad se află la sediul MAE pakistanez pentru obţinerea de informaţii suplimentare. Agenţiile internaţionale de presă au transmis că ambasadorii Norvegiei şi Filipinelor la Islamabad şi-au pierdut viaţa în prăbuşirea unui elicopter militar în nord-estul Pakistanului. Totodată, soţiile ambasadorilor din Malaezia şi Indonezia, precum şi cei doi piloţi ai elicopterului de tip MI-17, au murit în accident. Printre răniţi se numără ambasadorii Poloniei şi Olandei la Islamabad.

De același autor

Related Articles