După înmormântarea soţiei un bărbat s-a uitat în laptopul ei şi a rămas fără cuvinte când a văzut o înregistrare

O tânără din America s-a înregistrat cântând melodii dedicate băieţelului pe care îl purta în pântece, înainte ca acesta să se nască. Din păcate, mama a murit în urma operaţiei de cezariană făcută de urgenţă, din cauza unor complicaţii. Surpriza pe care ea i-o pregătise fiului a fost descoperită de soţul ei abia după moartea sa.

Sharry Buhanan-Decker a murit la doar 29 de ani, în timpul operaţiei de cezariană prin care dădea naştere primului ei copil, un băieţel botezat JJ, potrivit The Independent.

La câteva săptămâni după nefericita întâmplare, soţul ei, Jared, a descoperit în calculatorul ei câteva înregistrări făcute de Sharry pentru băieţelul lor. Totuşi, exista o problemă, formatul respectivelor înregistrări nu îi permitea lui Jared să se le deschidă, iar băbatul se temea că le va pierde pentru totdeauna.

De teamă să nu le piardă definitiv şi pentru că nu găsea nicio soluţie pentru a deschide filmuleţele, Jared a cerut ajutorul pe reţeaua Reddit.

„Soţia mea a murit de curând în timp ce dădea naştere primului nostru copil. Nu mai e nevoie să spun că viaţa mea a fost un infern în ultimele două luni. Ea a scris şi a înregistrat câteva cântece. Am găsit înregistrările, dar nu le pot deschide. Vreau doar să îi aud din nou vocea”, a scris bărbatul în mesajul publicat.

În câteva minute, sute de oameni s-au oferit să îl ajute şi el a reuşit să deschidă înregistrările şi să asculte acele cântece alături de fiul său.

„Ea îşi mângâia tot timpul burta şi îi spunea copilului cât de mult îl iubeşte”, a povestit Jared.

„Am fost profund mişcat de bunătatea unor străini. Mi-aş fi dorit să nu am nevoie de asta, dar tragediile pot scoate la iveală iubirea şi compasiunea din fiecare dintre noi”, a mărturisit bărbatul.

jared-2

Alături de băieţelul lui, Jared ascultă în fiecare zi cântecele lui Sharry şi povesteşte că chipul celui mic se luminează de fiecare dată când aude vocea mamei sale.

„JJ este cel care mă ţine în viaţă. Este obositor şi stresant să ai grijă de el, dar el este cel mai bun prieten al meu, este totul. Este o bucată din sufletul meu pereche care a plecat de lângă mine şi îl iubesc mai mult decât mi-aş fi putut imagina”, a încheiat Jared.

sursa : gandul.info