Doi șoferi români de camion arestați pentru trafic de droguri în Italia

Inspectorii de la Garda de Finanțe din Ventimiglia, provincia Liguria din Italia au descoperit nu mai puțin de 42 de kilograme de marihuana într-un camion la bordul căruia se aflau doi români, a relatat publicația sanremonews.it.

Camionul în care se aflau cei doi șoferi români, care au și cetățenie spaniolă, a fost oprit la un oraș de frontieră dintre Italia și Spania de către agenții Garzii de Finanțe de la Ventimiglia. Agenții au decis să efectueze un control amănunțit al camionului deoarece acesta avea trecut în acte un transport de doar câțiva paleți de lemne dinspre Spania în Italia.

Cu ajutorul câinilor specializați s-au descoperit patru cutii care conțineau 40 de ambalaje în celofan vid în care se aflau  mai mult de 42 de kg de marijuana.

Garda de Finanțe a confiscat pe loc drogurile și camionul iar cei doi români au fost arestați și urmează să fie prezentați judecătorilor cu acuzația de trafic de droguri. Autoritățile italiene nu au făcut încă publică identitatea celor doi șoferi români.

De același autor

Related Articles