Descoperire șocantă făcută sub asfalt și pietriș!

bebelus-antena3.ro_-820x300

În cursul zilei de sâmbătă, oficialii din Los Angeles au avut de-a face cu un caz neobișnuit: un bebeluș a fost găsit îngropat lângă un traseu de biciclete destul de populat, astfel că oamenii legii au cerut ajutorul localnicilor pentru a desluși întregul mister.

Conform jurnaliștilor FOX NEWS, bebelușul ar fi fost născut în urmă cu 24 de ore și a fost găsit în apropierea unui pârâu ce se varsă în râul Los Angeles. Sergentul Marvin Jaramilla din cadrul departamentului Șerifului a declarat că starea fetiței este stabilă pentru moment dar totuși următoarele ore sunt decisive. “Avem indicii că micuța a fost adusă pe lume într-o instituție medicală sau într-un spital, însă deocamdată nu putem spune altceva, deoarece așteptăm să se finalizezeancheta“, a adăugat acesta.

Jaramilla a mai sus că doi ofițeri au fost chemați ieri, în jurul orei 16.00, de doi bicicliști care au auzit plânsete de copil dar nu vedeau nimic la sol. “În timpul căutărilor, polițiștii au auzit plânsetul înăbușit al unui copil. Ce au văzut acolo cu siguranță nu dorim nimănui să vadă: nou-născutul era îngropat de viu sub bucăți de asfalt și pietriș, în interiorul unei crăpături situate de-a lungul pistei pentru biciclete“, a precizat sergentul. Acesta a adăugat și faptul că fetița era înfășurată într-o pătură, iar în momentul în care a fost scoasă de acolo și luată în brațe era rece la atingere. Imediat a fost chemată la fața locului o echipă de paramedici care au transportat noul născut la spital pentru îngrijiri medicale. Între timp, șeriful a cerut ajutorul localnicilor pentru identificarea fetiței.

“Unele mame se pot afla în situații dificile atunci când nasc un copil. Din păcate, micuții sunt lăsați să moară sau sunt abandonați de părinții care simt că nu sunt pregătiți să-și asume responsabilitatea de a crește un copil. Un părinte care se află într-o astfel de situație ar trebui să predea copilul autorităților astfel încât viața acestuia să nu fie în pericol. Nu te numești părinte dacă faci asta propriului tău copil“, este de părere sergentul Jaramilla.

Sursa : ro.blastingnews.com

Foto : Antena3

 

De același autor

Related Articles