De Paști, kosovarii lansează un avertisment grav

Autoritățile kosovare au lansat astăzi un avertisment cu privire la posibilitatea organizării unor atacuri asupra politicienilor importanți și a instituțiilor în timpul sărbătoririi Paștelui.

Acest anunț vine la doar o zi după ce ambasada Statelor Unite de la Priștina i-a avertizat pe cetățenii americani cu privire la posibile incidente violențe în Kosovo, transmite Reuters.
Kosovarii au atras atenția asupra suplimentării patrulelor de poliție pe străzile capitalei, iar doi ofițeri de poliție s-au plâns de extinderea programului de muncă la 12 ore în perioada Paștelui.

Guvernantii nu au dat niciun detaliu despre cine ar planui posibile atentate in Kosovo.

“Grupuri au plănuit să comită acte de violență împotriva unor instituții și lideri politici din Kosovo”, se arată într-un comunicat al Guvernului de la Priștina.

Autoritățile kosovare se confruntă cu amenințarea reprezentată de musulmanii care se alătură Statului Islamic. 300 de kosovari au plecat în ultimii ani în Siria pentru a lupta alături de militantii ISIL.
În noiembrie, autoritățile au arestat 19 presupuși jihadiști care plănuiau atentate în Kosovo.

Guvernul kosovar a explicat că persoanele din spatele acestor amenințări “ar putea să aibă legături cu oameni deja incriminați pentru conflictele din afara Kosovo”.
(ziare.com)

1 COMENTARIU

  1. Acum vedeti de ce nu trebuia ca musulmanii sa ocupe Kosovo care era crestin.De sute de ani,musulmanii se chinuie sa intre in Europa,iar merkel le-a dat ocazia,iisus vede si o va judeca pe curmare.Nu cred ca mai putem face decit sa ne mutam pe contnentul America,daca nu vrem ca urmasii nostrii sa fie casapiti,iar femeile sa fie omorite cu pietre de niste analfabeti.Acum nu mai are cine sa ne apere,Mircea cel batrin ,Stefan cel Mare,s.a.toti barbati adevarati in frunte cu Brincoveanu s-au dus si se uita la impotentii din ziua de azi care si-au luat comisioanel,s-au mutat pe Coasta de Azur dupa ce au devalizat Bancile Romanesti si comanda mici la Cocoisatu cu elicopterele personale.Alooo,ANAF,se aude?mie mi-ati trimis poprire pe cont pt. 290 lei.

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles