Crimă odioasă a unui român în Spania. Și-a ucis fiul de nouă ani și apoi și-a sunat soția și s-a predat

Un român care locuiește Spania a fost arestat după ce şi-a înjunghiat mortal fiul în vârstă de nouă ani în localitatea Balerma din El Ejido. Bărbatul în vârstă de 40 de ani este șomer şi în momentul crimei era singur acasă cu cei doi băieţi, au relatat  publicațiile  europapress.es și  Diario de Sevilla.

După ce şi-a ucis copilul mai mic, bărbatul şi-a sunat soţia şi apoi s-a predat. Echipajele de salvare trimise la faţa locului nu au mai reuşit să salveze viaţa lui Andrei.

În momentul agresiunii, în locuinţă se afla şi fratele mai mare al lui Andrei, în vârstă de 12 ani, iar mama copiilor era plecată la muncă. Ea a aflat vestea chiar de la soţul său, care, înainte să se predea, a sunat-o să-i dea cumplita veste. Mama şi fiul în vârstă de 12 ani au suferit un atac de panică şi au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri.

Ambii părinţi ai copilului decedat sunt români, iar copiii lor s-au născut în Spania. Anchetatorii nu au stabilit încă motivul crimei, dar vecinii citaţi de presa locală sunt de părere că gestul bărbatului ar avea legătura cu gelozia lui.Cele mai citite

Related Articles