Coşmarul din Spania nu a luat sfârşit: ultimul terorist este liber şi este căutat de poliţie!

Coşmarul din Catalonia nu a luat sfârşit! Ultimul terorist rămas liber după atentatul din Barcelona este căutat de poliţie. Se numeşte Younes Abouyaaqoub, are 22 de ani şi este rezident la Ripoll.

Aspectul cel mai înspăimântător: nu este exclus ca el să fi fost la volanul furgonetei care a ucis 14 persoane pe bulevardul cel mai frecventat de turiştii din capitala catalană. Potrivit poliţiei spaniole, tânărul ar fi fugit în Franţa. Vineri noaptea, poliţia catalană şi-a continuat ancheta: percheziţii şi investigaţii fără oprire. Numele şoferului furgonetei este în centrul discuţiilor – vineri s-a spus că era Moussa Oukabir – însă, când acesta a fost recunoscut printre morţii acţiunii de la Cambrils, au apărut îndoielil dacă este tot el. Atunci, au început zvonuri necontrolate.

Mass media transmitea ştiri diferite, comandantul poliţiştilor catalani, Mossos, invitat la TV3, a furnizat bilanţul său şi a spus că “Mi se pare dificilă ipoteza ca Moussa să fi comis atentatul de la Barcelona, după care să meargă la Cambrils”.

Vineri noaptea a fost confirmată moartea turistei italo-argentiniene Carmen Lopardo, de 80 de ani şi de peste 60 de ani rezidentă în Argntina, dar originară din provincia italiană Potenza. Sâmbătă, la Madrid va avea loc o reuniune a comisiei care se ocupă cu evaluarea creşterii gradului de alertă în Spania. La Barcelona, în schimb, este aşteptată o demonstraţie împotriva terorismului.

Sursă: RADOR

De același autor

Related Articles