Cele mai neinspirate apariţii vestimentare ale sportivilor la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2016 desfăşurată la Rio de Janeiro a fosţ ca şi celelalte ediţii ale JO, atent urmărită nu numai de iubitorii sportului, ci şi de cei interesaţi de ultimele tendinţe în modă.

Jurnaliştii de specialitate au subliniat că la JO din 2016 nu s-a mizat numai pe monocromie, ci şi pe croieli drepte şi pe o eleganţă impresionantă, dar discretă.

Jocurile Olimpice reprezintă o ocazie în plus pentru orice designer de a se face cunoscut şi a-şi etala creaţiile vestimentare. Pe lângă cele mai reuşite ţinute vestimentare, pe care le-au etalat delegaţiile de sportivi din Canada, Suedia, Coreea de Sud, Cuba, Australia, au existat şi echipe care nu au impresionat publicul. La polul opus s-au aflat ţinutele delegaţiilor sportivilor din Germania, Polonia, China, Ecuador şi Thailanda, care au fost calificate drept ‘dezastruoase’ de experţii în vestimentaţie, alegerea făcută pentru ţinuta acestor echipe fiind una nereuşită. Ţinutele delegaţiilor sportivilor din Germania, Polonia, China, Ecuador, Thailanda nu au impresionaţ ele fiind criticate şi pentru modelele alese, chiar dacă au fost semnate de case de modă de renume. Pe primul loc în lista delegaţiilor de sportivi care au purtat cea mai neinspirată vestimentaţie se află Thailanda. Amintim că cei mai buni creatori de modă şi branduri de renume au creat ţinutele vestimentare pentru echipele naţionale de la JO de la Rio de Janeiro. De remarcat faptul că unii creatori de modă au reuşit să ceeze cele mai inspirate ţinute, sportivii arătând mai bine decât modelele de pe podiumurile de prezentare de modă.

Sursa: RADOR

De același autor

Related Articles