Candidaţii pentru Casa Albă, Donald Trump şi Joe Biden, au continuat ieri seria acuzaţiilor reciproce şi au transmis mesaje contradictorii privind răspândirea COVID -19, pe fondul unei noi creşteri a numărului de cazuri înregistrate.

La o zi după ce a fost raportat cel mai mare număr cu infecţii cu COVID-19 de la începutul pandemiei – 85.000 într-o singură zi -, preşedintele Trump le-a spus suporterilor săi, la un miting electoral în Pennsylvania, că Statele Unite se îndreaptă în direcția cea bună cu privire la pandemia de coronavirus și l-a ridiculizat pe rivalul democrat în alegerile prezidențiale, Joe Biden, că alarmează populația în legătură cu pandemia.

Cei doi au expus în mitinguri electorale și ieri viziuni drastic diferite față de criza sănătății publice provocată de noul coronavirus.

Fostul vicepreședinte democrat Joe Biden a acuzat indiferența lui Donald Trump față de noul val al infectărilor.

Joe Biden: Mai mult de 220.000 de americani morți din cauza COVID-19, iar ieri, în vreme ce preşedintele ne spunea că totul este în regulă, am văzut cel mai mare număr de cazuri noi, 85.000, într-o singură zi de când a început pandemia.


La un miting electoral în Lambert, în Carolina de Nord, apoi, Donald Trump a ridiculizat mitingul lui Biden, care a adunat o audiență mult mai mică.


Donald Trump: Covid, Covid, te rog, nu merge la vot! Este tot ce ți se spune la televizor: Covid, Covid. Apropo, la 4 noiembrie nu veţi mai auzi de Covid.

romania-actualitati.ro