Autostrada groazei! Pericol uriaş în Austria şi Ungaria. Noi cazuri de jafuri, bătăi şi ameninţări cu arme albe

Locurile preferate de infractori rămân benzinăriile, fie că este cea de la Nickelsdorf, la ieşirea din Austria spre Ungaria, fie staţiile OMV. Mulţi dintre cei care au fost jefuiţi vorbesc despre o anumită complicitate a şoferilor de autocar sau chiar a poliţiştilor austrieci sau maghiari. Recent au fost păgubiţi pasagerii din două autocare ale companiei de transport din Arad, Pletl. „În urmă cu câteva zile, mai mulţi pasageri ai unui autocar aparţinând firmei de transport persoane Pletl au fost acostaţi de către mai mulţi indivizi jucători de alba-neagra la o benzinărie OMV de la ieşirea din Austria. Aceştia l-au ameninţat pe unul dintre pasageri cu un cuţit şi i-au luat banii din portmoneu (2500 de euro).

Potrivit unei surse apropiate victimei, ar fi fost vorba de două autocare care au staţionat la locul respectiv, cu numerele de înmatriculare AR 16 PLE şi AR 61 PLE. Şoferii autocarelor sunt acuzaţi că au parcat în aşa fel încât camerele de supraveghere din benzinărie să nu surprindă imagini cu ei. Potrivit aceleiaşi surse, şoferii ar fi făcut asta intenţionaţ având chiar şi asupra lor bile de alba-neagra”, scrie jurnalromanesc.at. Un alt caz a fost povestit de doi cetăţeni români care au tranzitat Ungaria şi au fost acostaţi de cetăţeni rromi într-o parcare. Aceştia conduceau trei autoturisme negre, două BMW şi un Mercedeş toate trei înmatriculate în Moldova. Au parcat maşinile astfel încât să izoleze autoturismul cetăţenilor români care se întorceau din concediu. „M-am simţit în pericol. Manevrele lor arătau că pregătesc ceva. Probabil în momentul în care plecam de lângă maşină urmau să mi-o spargă, mai ales că eram încărcaţ la întoarcerea din concediu. În zonă nu se vedea niciun poliţist. Nu am putut nici să filmez. Mi-a fost frică pentru că rând pe rând câte unul dintre ei mă tot privea. M-am întors speriat la maşină, am pornit-o şi am plecat. Pe soţia mea am luat-o din mers… În retrovizoare am văzut că imediat după ce am plecaţ suspecţii au urcat şi ei în maşini…”, spune Călin, un arădean recent întors din concediu.

Sursa: specialarad.ro

1 COMENTARIU

  1. de foarte mult timp se intampla lucrurile astea…mai ales pe Ungaria….politia mana in mana cu excrocii……cum s-a intamplat cu Pletl asa se intampla si cu Atlassib si cu altii….soferii sunt mana in mana cu alba -neagra ca au parte….si de atat amar de vreme nu i-a nimeni nici o masura !!!

Comments are closed.