Algerianul „jihadist” arestat în Grecia va fi extrădat

u03C4u03B6u03B9u03C7u03B1u03BDu03C4u03B9u03C3u03C4u03B5u03C2

Bărbatul algerian în vârstă de 33 ani arestat în Grecia sub acuzaţia de colaborare cu grupul jihadistilor a fost de acord să fie extradat autorităţilor belgiene şi nu a ridicat nicio obiecţie la procedura de extrădare.
„Da” a răspuns bărbatul algerian în vârsta de 33 ani la cererea de extrădare înaintată de catre Justiţia belgiană conform presei elene. El a fost condus marţi în faţa Procurorului de Extrădări din Grecia în baza unui mandat european de arestare eliberat de catre autoritaţile belgiene.
Cetăţeanul algerian, a fost arestat sâmbătă în zona Pangrati din Grecia, iar procurorii din Belgia îi atribuie acuzaţia că ar fi implicat într-un grup de jihadisti arestati şi dizolvat joia trecută.Conform informaţiilor serviciului de combatere a terorismului în Belgia se pregăteau pentru atentat în orasul Vervier (estul Belgiei).
Potrivit informaţiilor apărute în presa elena tânarul algerian nu a ridicat nicio obiecţie cu privire la procedura sa de extradăre şi a fost de acord pentru a se prezenta în fata Justiţiei belgiene.

 

(Veronica Todor)

De același autor

Related Articles