Incendiu #Chișinău. Femeile transferate la Bucureşti au fost operate

Cele trei femei au fost operate la Spitalul de Arşi din Bucureşti

Femeile rănite în incendiul dintr-o cafenea de la Chişinău au fost operate, noaptea trecută, la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Managerul unităţii medicale, doctorul Cristian Niţescu, a declarat pentru Radio România Actualităţi că pacientele au beneficiat de tratament de specialitate pentru zonele în care au arsuri de gradul 3. Medicul a mai precizat că în zilele următoare victimele vor fi supuse altor intervenţii chirurgicale. Amintim că cele trei persoane au suferit arsuri pe aproximativ 30 la sută din suprafaţa corpului şi au fost aduse în ţară, ieri, cu o aeronavă militară românească.

Incendiu la o cafenea din Chişinău

O cafenea din apropierea Pieţei Centrale din capitala Republicii Moldova a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a izbucnit după explozia unei butelii în incinta clădirii cu două etaje. 20 de persoane, printre care şi copii, au fost transportate la spital cu arsuri şi intoxicaţii.

Nu se cunoaște deocamdată cauza

Circumstanţele producerii incendiului sunt cercetate de autorităţile de la Chişinău, care urmează să stabilească şi dacă localul funcţiona conform normelor legale. Se pare că focul ar fi fost cauzat de explozia unei butelii.

Cele mai citite

Related Articles