Transport agabaritic în Arad

151

De vineri, 30 noiembrie şi până luni, 3 decembrie un transport agabaritic se va deplasa în vestul României pe ruta: PTF Nădlac II – A1 – Arad – DN 7 – Bârzava din judeţul Arad.

Vehiculul transportă un utilaj industrial. Lăţimea maximă a ansamblului de vehicule este de 3.00 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic.

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculelor cu depăşiri.

Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, aflate sub incidenţa codurilor galben, portocaliu sau roşu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER,@CNADNR.