Restricţii de trafic pentru camioane în Ungaria de 1 Mai

Din seara de sâmbătă 28 aprilie, de la ora 23.00, circulația  autovehiculele de mare tonaj este restricționată pe teritoriul Ungariei, cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii.

Restricțiile sunt în vigoare până duminică la ora 23.00, anunță Poliţia de Frontieră, dar și de luni începând cu ora 23.00 şi până marţi, ora 23.00.

Sunt vizate toate autovehiculele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, cu excepţia transporturilor de animale vii şi de produse perisabile.

Măsura este luată de către autorităţile ungare ca urmare a faptului că în această perioadă se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Muncii.

Şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la finalizarea intervalului pentru care au fost stabilite restricţii de circulaţie pe drumurile publice din Ungaria.

În perioada în care traficul pentru autovehiculele de mare tonaj va fi reluat, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea a dispus măsuri pentru suplimentarea personalului şi folosirea la maxim a capacităţii punctelor de trecere a frontierei deschise pentru astfel de mijloace de transport.

Sursa: europafm.ro

Foto: arhivaDe același autor

Related Articles