Defileul rămâne deschis, dar se lucrează

Lucrările de reabilitare a arterei din Defileul Jiului au început. Drumarii au discutat cu constructorul despre posibilitatea închiderii traficului rutier, dar deocamdată nu se impun astfel de situații și șoferii sunt anunțați că pot circula doar cu restricții impuse de natura drumului.

Se circulă normal, cu respectarea semnalizărilor valabile din timpul iernii. S-a întocmit managementul de trafic pentru a începe lucrările pe Defileul Jiului. Deocamdată nu se pune problema închiderii”, a spus Ion Tudor, șeful Sucursalei de Drumuri Naționale Târgu Jiu.

Totuși, drumarii vorbesc despre zone marcate ca periculoase, pentru că nu a fost finalizată operațiunea de montare a plaselor de protecție în toate locurile în care se impune asta. „Mai cad încă pietre în zonele în care nu s-a terminat montatul plaselor și barierelor. Deci atenție!”, a mai precizat Ion Tudor.

Lucrările din Defileul Jiului sunt executate de o firmă spaniolă, iar proiectul are o valoare de 185 de milioane de lei. Drumul trebuia finalizat până în luna decembrie a anului trecut, dar lucrările au fost sistate din 15 noiembrie, din cauza vremii nefavorabile.

Sursa: servuspress.ro

De același autor

Related Articles