Berbec

Este posibil să decideţi să schimbaţi locul de muncă. Nu vă leneviţi atunci, ci mergeţi la interviuri, completaţi documentele care vă vor ajuta să reuşiţi în domeniul profesional! Acordaţi atenţie găsirii informaţiilor importante pentru auto-dezvoltare. Poate chiar s-ar putea să vă simţiţi gata să vă mutaţi într-un alt oraş. Acest lucru se poate face în siguranţă, dar fiţi pregătiţi să vă confruntaţi cu o serie de probleme asociate cu mutarea. Cea mai mare parte a energiei va fi cheltuită pe găsirea unei locuinţe optime.

Taur

Perioada e una în care puteţi înainta, puteţi rezolva lucruri, afaceri, puteţi stabili întâlniri importante sau face tranzacţii financiare. Tot acum, veţi avea ocazia să creaţi o bază bună pentru viitor, să negociaţi, să picaţi cu alţii de acord asupra problemelor importante, să faceţi planuri strategice şi să stabilizaţi situaţia la locul de muncă. Sarcinile şi obiectivele comune, interesul pentru activităţile colective pot fi suficient de semnificative pentru carieră, dar dorinţa de a atrage totul la voi, de a arăta individualismul şi egoismul ar provoca rezistenţă şi nemulţumirea altora. Trebuie să acţionaţi prudent, să evitaţi conflicte, dispute, precum şi în tranzacţii sau proiecte dubioase.

Gemeni

Va trebui să acţionaţi constant, dar în acelaşi timp să învăţaţi să vă economisiţi energia. Totul va începe cu paşi mici, cu idei proaspete interesante, călătorii bruşte, noi locuri de muncă, noi colegi, obiective neobişnuite. Nu va fi timp să vă relaxaţi, dar totuşi trebuie să o faceţi periodic. Faptul că veţi dori să fiţi primii care să aveţi dreptul la replică sau la iniţiative, o să deranjeze pe ceilalţi şi se pot ivi conflicte. Simţul comun, caracterul practic, capacitatea de a pătrunde profund în esenţa a ceea ce se întâmplă şi de a găsi o ieşire în cele mai dificile şi confuze situaţii, vă vor ajuta să depăşiţi orice obstacole, precum şi să sugeraţi altora o linie corectă de comportament

Rac

Nu va fi o perioadă uşoară, deşi în prima jumătate de săptămână veţi fi susţinuţi astral, cel puţin profesional. Cariera va continua schimbările pozitive care au început probabil de la sfârşitul lunii mai şi se vor ivi noi idei, sugestii şi conexiuni. Ca stare de spirit, veţi dori mai curând o analiză a trecutului şi prezentului, veţi dori să vă înţelegeţi propriile sentimente, să aflaţi care este scopul şi misiunea-n viaţa asta. Ceea ce se întâmplă în lume, ceea ce nu vă priveşte în mod direct, se va estompa în fundal şi veţi deveni doar observatori. O stare de visare v-ar putea cuprinde, dar e esenţial să nu rămâneţi mult timp în ea pentru că vă vulnerabilizează.

Leu

Contradictorie perioadă, plină de evenimente și experiențe atât pozitive, cât și negative! Acest lucru va fi vizibil nu numai în sfera socială, ci și în domeniul profesional. Pur și simplu nu veți avea timp să vă plictisiți. Iar ideea nu este doar în circumstanțele exterioare, ci și în dorința sporită a voastră de a aduce noutate în viață, de a face ceva spre care ați fost atrași de mult timp, de a vă apropia de oamenii lângă care v-ați tot visat să fiți alături perioadă lungă de timp.

Fecioară

De orice se poate spune perioada asta pentru voi, dar mai puțin despre confort. De acesta nu poate fi vorba. Veți avea însă suficientă putere pentru a vă consolida propriile poziții. Acest lucru ar trebui făcut, în primul rând în domeniul afacerilor, unde cel mai probabil veți obține greu succesul dorit. Poate doar să  primiți o recompensă decentă pentru toate eforturile depuse în trecut.  Cheia victoriei este întotdeauna pentru voi munca. Acest lucru devine relevant nu numai pentru angajații obișnuiți, ci și pentru reprezentanții echipei de conducere. Aceștia din urmă ar trebui să fie atenți să nu mizeze prea mult pe  exactitatea planurilor lor, să nu pună presiune pe oameni, să evite despotismul și dictatura.

Balanță

Veți avea o oportunitate reală de a vă bucura acasă de o atmosferă plină de armonie și tandrețe. Interesant este faptul că la crearea unei astfel de atmosfere va fi meritul vostru. Veți investi mult timp și energie în asta pentru a beneficia voi, partenerul și copiii. În același timp, nu intenționați să vă relaxați. Cel mai probabil, veți face o revoluție în viața personală și chiar este o idee bună! Va fi important să funcționați în acord cu perechea, deoarece acest lucru va ajuta la atragerea de oameni care au aceeași idee. Și aceștia vor da viață ideilor voastre, mai ales în primele 4 zile.

Scorpion

Veți fi direct dependenți de modul în care construiți relațiile cu ceilalți. Vă recomand să faceți tot posibilul să vă calmați nervozitatea și iritabilitatea căci, a comenta mereu și tuturor, nu va duce la nimic bun. Folosiți punctele forte existente pentru a întări legăturile vechi și pentru a construi altele noi. Chiar și cu tensiuni, începutul va fi totuși destul de armonios, veți simți vibrații favorabile, veți putea contacta cu succes pe ceilalți, veți învăța și da examene, veți purta discuții importante și participa la întâlniri, la evenimente.

Săgetător

Rezultatele vor depinde de nivelul de productivitate a muncii, de capacitatea de a găsi un echilibru între muncă și zona personală. Ceea ce poate împiedica este încrederea în sine excesivă, căci există tendința să vă considerați geniul care le știe pe toate. În primele 3 zile, relațiile cu partenerii și colaboratorii, atât personali cât și de afaceri, vor ieși în prim plan. Utilizați perioada pentru implementarea planurilor, manifestarea calităților comerciale și creative, pentru întâlniri cu autoritățile, pentru găsirea de fonduri și negocieri cu potențiali sponsori, pentru călătorii și orice alte inovații.

 Capricorn

Vă așteaptă o vreme cu încercări, când circumstanțele externe vă vor obliga să abandonați o serie de obiceiuri vechi pentru a vă forma altele noi. Veți fi forțați să vă schimbați rutina zilnică, prioritățile. În primul rând acest lucru se va simți în sfera socială. Găsirea unui limbaj comun cu alții nu este ușor, dar nimic nu este imposibil. Totul e să rezistați impulsurilor, să vă păstrați calmul, să vă ghidați după vocea rațiunii, ignorând emoțiile. Prima jumătate a perioadei va fi mai armonioasă și veți putea acționa eficient și intenționat.

Vărsător

Sunteți gata să cuceriți noi culmi, iar condițiile pentru aceasta sunt mai mult decât favorabile. Veți putea obține propriile valori dacă vă bazați pe abilitățile de comunicare, de a cuceri oameni influenți și de a folosi contacte utile la timp. În rest, nu va trebui să ieșiți de pe traseul vostru, este suficient doar să faceți rutina obișnuită, să vă îndepliniți îndatoririle. Vremea va fi favorabilă pentru indivizii creativi care nu numai că vor îmbunătăți abilitățile existente, dar vor dobândi altele noi și vor descoperi în sine talentele ascunse. 

Pești

Interesați-vă de problemele rudelor, în special ale părinților și copiilor, investiți cât mai mult efort și timp posibil în consolidarea legăturilor de familie, asumați-vă responsabilitatea pentru crearea unei atmosfere pozitive în casă! Perioada este  potrivită pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi, reparații, reamenajarea mobilierului, curățenie generală. Va exista tulburare și excitare emoțională cu care nu vă veți putea obișnui, iar ritmul vieții va deveni mai rapid. Acceptați acest lucru și încercați să vă adaptați la noile circumstanțe externe! În caz contrar, veți deveni ostatici ai unor dispoziții pesimiste.