Ascultă Radio România Reșița Live

Horoscop săptămânal 5-11 iulie

Berbec

Horoscop săptămânal 5-11 iulie

Articol editat de Valentina Adam, 5 iulie 2021, 06:23

Urmează o săptămână plină de posibilități. Simți electricitatea din aer. Poți purta o discuție financiară cu un membru al familiei care aduce o descoperire pozitivă. Poți combina resursele pentru un scop mai mare, cum ar fi investițiile în imobiliare, înființarea unei ferme care funcționează, cumpărarea de terenuri sau renovarea casei tale actuale.

Taur

S-ar putea să surprinzi oamenii cu o schimbare bruscă de direcție. Săptămâna aceasta îți urmărești interesul. Soarele strălucește asupra acestor schimbări și atrageți atenția celorlalți. Ți s-ar putea spune cât de bine arăți și că pari chiar mai înalt. Finanțele sunt mai confuze decât de obicei. În loc să încerci să parcurgi un prospect lung sau o înștiințare legală, permite ca informațiile de care ai nevoie să vină singure.

Gemeni

În această săptămână, ar putea exista mai multe modificări în calendarul tău, natura ta flexibilă te va ajuta. Este o perioadă bună pentru a opri distragerea atenției, a închide ușa pentru a te concentra asupra activităților de a face bani. Ia în considerare calculul diferitelor fluxuri de venituri pentru a vedea ce îți va aduce cela mai mare câștig. Această analiză utilă îți poate aduce mai multe profituri în viitor.

Rac

În această săptămână, o surpriză a unui prieten îți pune zâmbetul pe buze. Există un motiv pentru a sărbători. Ai ocazia să îți extinzi cercul cu câteva conexiuni cu adevărat de calitate. Aceasta este o zi bună pentru a te alătura unui grup de hobby-uri sau pentru a te oferi voluntar la o organizație caritabilă. Ai putea să-ți faci noi prieteni. Și unele tipuri de Rac pot întâlni un interes amoros.

Leu

Recunoașterea ta vine săptămâna aceasta. Cineva dintre prieteni ar putea să te ajute. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, aceasta este o zi excelentă pentru a îți posta CV-ul, pentru a programa un interviu sau pentru a negocia un contract de angajare. Sau poți decide că dorești să începi propria afacere. Ai putea face o lansare de test a publicității produselor. Acționând brusc, neașteptat astăzi, îți poate aduce rezultate uimitoare. Poți surprinde oamenii.

Fecioara

S-ar putea să ai o epifanie care îți schimbă gândirea. În această săptămână, ai un impuls spiritual de creștere. S-ar putea să te gândești să te întoarci la școală. Aceasta ar putea fi o universitate convențională cu clase, profesori și teme. Poți lua în considerare un program accelerat pentru acreditare sau o diplomă.

Balanța

Săptămâna aceasta este posibilă o reducere financiară. Drumul deschis s-ar putea să te cheme. S-ar putea să te întrebi cum îți poți câștiga existența ca nomad. Acesta este un moment minunat pentru a face brainstorming cu idei de carieră. Poți să te plimbi spiritual pe străzile unui oraș ideal și să întâlnești oamenii pe care trebuie să îi cunoaști. Aceasta este o zi minunată pentru a direcționa mesaje către persoane influente.

Scorpion

În această săptămână, un prieten își mărturisește admirația. Ești urmărit cu ardoare. Tu și iubita ta poate dorești să faci unele lucruri pe care nu le-ai făcut până acum. Ar putea fi în dormitor. Dar voi doi puteți decide să încercați parasailingul, să urcați cu un balon cu aer cald sau să învățați cum să trageți cu un arc și o săgeată. Faceți împreună ceva care vă va șoca copiii.

Săgetător

Toată munca și nici un joc nu te pot face să te simți plictisitor. Dar cel puțin faci multe lucruri. S-ar putea să primești o ofertă de muncă, una cu ore mai bune, care îți plătește mai mulți bani. Sau discuții cu șeful de la compania ta actuală despre deschiderile din alte departamente. Inițiativa ta ar putea fi recompensată.

Capricorn

Ești gata să riști. Săptămâna aceasta, stai pe margine, gata să zbori. Ia în considerare să faci pasul și să vorbești cu persoana căreia i-a „plăcut” profilul de întâlniri online. Este posibil să nu simți că ai multe în comun, dar aceasta ar fi o oportunitate de a întâlni pe cineva care este destul de diferit de tipul tău obișnuit. Acest aspect soare / Uranus spune: „rupe-ți rutina”.

Vărsător

În această săptămână, ai putea încălca o regulă a familiei. Unii membri ai familiei se tem de personalitatea ta îndrăzneață. Ia în considerare modul în care spațiul tău personal îți afectează starea de spirit și luarea deciziilor. Este greu să reziști să stai jos și să te uiți mult la televizor atunci când ai o canapea atât de confortabilă în fața televizorului. Uită-te la modul în care poți schimba lucrurile în jurul tău pentru a-ți fi mai ușor să rămâi la obiceiurile bune.

Pești

În această săptămână, o schimbare de gândire aduce noi oportunități. Dacă dorești să ai o nouă relație, este crucial să treci de la etapa de mesaje text / e-mail la vorbirea la telefon. În momentul în care auzi vocea persoanei, vei ști dacă mergi înainte sau nu. Calea ta de a iubi este prin urechi.

Etichete:
Horoscop săptămânal 18-24 octombrie 2021
Horoscop duminică, 17 octombrie 2021, 10:03

Horoscop săptămânal 18-24 octombrie 2021

Berbec Negocierile constante, atât în afaceri, cât și în relațiile tale romantice, te-au făcut să te simți învins. Dar Luna plină în...

Horoscop săptămânal 18-24 octombrie 2021
Horoscop, săptămâna 27 septembrie – 03 octombrie 2021
Horoscop luni, 27 septembrie 2021, 08:45

Horoscop, săptămâna 27 septembrie – 03 octombrie 2021

Berbec Persoanele din anturajul apropiat te solicită foarte mult prin discuții și activități în care ești ademenit să te implici. Este...

Horoscop, săptămâna 27 septembrie – 03 octombrie 2021
Horoscop săptămâna 13-19 septembrie
Horoscop marți, 14 septembrie 2021, 06:21

Horoscop săptămâna 13-19 septembrie

Berbec Prietenii se vor dovedi o adevărată binecuvântare pentru voi, iar ciclul Lunii vă va afecta obiectivele şi aspiraţiile în viaţă. S-ar...

Horoscop săptămâna 13-19 septembrie
Horoscop sãptãmânal 6-12 septembrie 2021
Horoscop luni, 6 septembrie 2021, 10:03

Horoscop sãptãmânal 6-12 septembrie 2021

Berbec Perioada nu e una doar cu acțiuni și rezultate pozitive. Unii dintre voi vor avea adesea probleme cu timpul, cu lipsa lui mai bine spus,...

Horoscop sãptãmânal 6-12 septembrie 2021
Horoscop marți, 31 august 2021, 05:14

Horoscop săptămânal 30 august – 5 septembrie 2021

Berbec Ai tot așteptat să primești niște răspunsuri în urma unei discuții destul de aprinse și iată că în cursul acestei săptămâni vei...

Horoscop săptămânal 30 august – 5 septembrie 2021
Horoscop luni, 23 august 2021, 08:20

Horoscop săptămânal, 23-29 august 2021

Berbec În prima parte a săptămânii, sunt șanse să fiți solicitat chiar peste program la locul de muncă, dar și să aveți conflicte cu...

Horoscop săptămânal, 23-29 august 2021
Horoscop luni, 16 august 2021, 06:46

Horoscop, sãptãmâna 16 – 22 august 2021

Berbec Ai mai multă grijă la sănătatea ta, mai ales că poți fi destul de agitat în această perioadă. Odihnește-te cât mai mult și nu...

Horoscop, sãptãmâna 16 – 22 august 2021
Horoscop miercuri, 11 august 2021, 07:17

Horoscop sãptãmânal, 9 – 15 august 2021

Berbec Ideile voastre s-ar putea dovedi a fi total rupte de realitate, iar pentru implementarea lor vor trebui schimbate multe în minte, cãci altii...

Horoscop sãptãmânal, 9 – 15 august 2021