Berbec

Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu aspecte favorabile legate de sectorul financiar. Nu este neapărat vorba de câștiguri, cât de puterea pe care nativii o au de a face bani sau dorința de a-și schimba modul de administrare a resurselor și bugetului. Se pot pune în valoare mai mult acum și-și recâștigă stima de sine.

Taur

Cei născuți în zodia Taur încep săptămâna în putere și au capacitatea de a-și reface forțele ușor. Totodată, au parte de aspecte puternice în sectorul financiar, aspecte pe care le face atât Venus, guvernatoarea lor, cât și Soarele, care va activa din 20 mai acest sector. Nativii au parte de dialoguri legate de bani, negociază cu ușurință și au ocazii nenumărate să-și pună în valoare telentele personale și abilitățile.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de multe aspecte importante săptămâna aceasta care vizează semnul lor. În primul rând, în plan sentimental pot să-și dea seama dacă sunt pe direcția care trebuie și pot avea discuții importante cu partenerul sau cu ei înșiși. Apoi, Soarele le activează zodia și vor simți o reală revenire la viață, multe angoase și temeri dispărând și liniștindu-le mintea. 

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de aspecte care se petrec într-un sector al interiorizării și sănătății și mulți nativi se pot simți mai obosiți mental săptămâna aceasta, mai agitați și mai anxioși. Posibil să fie nativi care-și fac analize acum sau care se preocupă mai mult de starea lor generală, realizând că au nevoie de mai multă odihnă. 

Leu

Cei născuți în zodia Leu pot primi ajutor, sprijin, sfaturi bune de la prieteni, asociați, persoane cu care interacționează destul de des. Nativii se bucură din plin de intrarea Soarelui în Gemeni pentru că le va reactiva viața socială și, posibil, chiar și anumite proiecte care părea fără viitor.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de multe aspecte importante în sectorul carierei și se pot pune în evidență foarte bine din punct de vedere profesional, mai ales prin dialog. Nativii se vând foarte bine și pot primi aprecieri, chiar promisiuni legate de o avansare.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să învețe lucruri noi, să primească mesaje importante, pe diferite căi, fie de la persoane cu experiență, fie în urma vizionării unui documentar, fie au șansa să se înscrie la un curs, seminar, să obțină o diplomă. Este o perioadă foarte bună pentru a-și face planuri, pentru a-și seta idealuri de viitor și pentru a învăța să facă ceva nou, pentru a obține un atestat. 

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de discuții importante care vizează planul sentimental, posibil ca o relație să fie analizată din punct de vedere sexual și financiar. Nativii vor să vadă care sunt pierderile și care sunt câștigurile unui parteneriat și aici poate fi vorba și de un contract profesional.

Săgetător

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, săptămâna aceasta vine cu discuții în cuplu sau dialoguri profesionale importante, menite să rezolve contexte și să clarifice perspectivele de viitor. Inclusiv nativii singuri pot să-și stabilească obiective sentimentale importante, să fie mai siguri în legătură cu ceea ce-și doresc de la un partener de viață.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să aibă grijă la modul în care comunică săptămâna aceasta, fiind vorba în special de discuțiile profesioanle, cu colegii de muncă sau legate de activitățile de al job. Este o perioadă bună să-și dea seama că munca în exces poate cauza probleme de sănătate și săptămâna aceasa ar putea chiar să ia niște decizii radicale care vizează programul sau stilul de viață.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința săptămâna aceasta de a fi foarte cheltuitori și sunt sfătuiți să nu facă excese, să evite investițiile riscante și speculațiile financiare. În plus, nativii pot cheltui inclusiv pe distracții, fiind o perioadă în care pofta de viață, de aventură și flirt este foarte mare.

Pești

Cei născuți în zodia Pești pot trece prin stări emoționale mai greu de înțeles și de digerat. Nativii se pot simți frustrați de faptul că nu găsesc un echilibru între muncă și casă, că nu pot fi alături de familie când aceasta are nevoie de ei și mulți pot fi tentați să inventeze scuze pentru a scăpa din situații care le provoacă disconfort emoțional.