Berbec

Săptămâna aceasta sunt câteva aspecte care pot aduce în lumină niște răni emoționale, sentimentale, niște vulnerabilități pe care le ai și astfel să te simți neapreciat de ceilalți și neînțeles, să te simți singur și abandonat de cei dragi. Este momentul să spui ce te doare, însă fără a te victimiza.

Taur

Jupiter intră în sectorul prietenilor și-ți aduce ocazia de a-ți îmbogăți cercul de cunoștințe, de a intra în noi anturaje și a-ți face noi prieteni. Posibil să cunoști acum persoane care să te atragă, cu care să simți că empatizezi. Însă, pentru cei care sunt parte a unei relații este o perioadă în care pot ieși la suprafață răni mai vechi și vulnerabilități și nativii pot ajunge la concluzia că este nevoie de schimbări importante în cuplu.

Gemeni

Jupiter în Pești îți activează sectorul carierei, prin urmare te poți bucura de o perioadă în care faci progrese profesionale. Chiar dacă nu obții dintr-o dată tot ceea ce-ți dorești, ai șanse să te afirmi și să te remarce acele persoane care vor ști ce să-ți ofere astfel încât să avansezi. Din punct de vedere financiar, fă mici schimbări în modul în care-ți administrezi bugetul și vei observa plusurile.

 Rac

O serie de vulnerabilități profesionale, neplăceri legate de cariera ta se pot activa acum, însă dacă vei profita de tranzitul lui Jupiter prin Pești pentru a studia ceva nou, pentru a învăța să faci ceva, s-ar putea să ai altă atitudine vizavi de ascensiunea ta profesională în viitor. Tot Luna Nouă te stimulează să-ți faci planuri practice de viitor și să conduci un proiect în care ești implicat către profit.

Leu

Luna Nouă din Taur aduce noi începuturi în cariera ta, posibil chiar la care să nu te gândești sau să nu fi îndrăznit să speri. Este momentul să ți se deschidă niște uși, cu atât mai mult cu cât ai muncit. Este o perioadă de afirmare, de recunoaștere a meritelor tale și poți primi chiar și o nouă funcție. Financiar, poți rezolva mai ușor situații ce țin de acte, credite, taxe, impozite, moșteniri și bunuri materiale. Sunt nativi care-și pot depune dosarul de pensionare acum.

Fecioară

Este o perioadă bună din punct de vedere profesional, în sensul că poți să-ți îmbunătățești relațiile cu colaboratorii, cu cei cu care lucrezi și nu este exclus ca unii nativi să semneze și noi contracte de colaborare.Jupiter în Pești îți va activa sectorul relațiilor și îți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești viața de cuplu, să faci progrese în relația ta și chiar să o pficializezi. Poți reuși să te vindeci după o despărțire sau poți avea curajul necesar pentru a ieși dintr-o relație toxică.

Balanță

Marte, guvernatorul relațiilor tale, face un aspect deloc plăcut săptămâna caeasta care-ți poate scoate la suprafață niște răni mai vechi, niște suferințe provocare de partener, fie că este vorba de partenerul actual, fie de un partener din trecut. Sunt nativi care pot decide să pună punct unei relații care le face rău și chiar nativi care demarează partaje acum.

Scorpion

Luna Nouă poate să-ți aducă noi colaborări profesionale, noi contracte care să te ajute să te pui mai mult în evidență și să-ți dezvolți simțul practic. În plus, ești foarte creativ perioada cu Jupiter în Pești și poți face progrese grație simțului artistic și estetic de care dai dovadă.

Săgetător

Luna Nouă din Taur este momentul unor noi începuturi legate de locul de muncă. Poate fi vorba de un nou program, noi sarcini și responsabilități, însă pentru unii nativi poate însemna și un nou loc de muncă. Nu-ți canaliza atebția prea mult asupra unui singur proiet pentru că s-ar putea ca ulterior să vezi că efortul tău nu a meritat.

Capricorn

Este o perioadă în care poți descoperi noi hobby-uri și pasiuni și acesta aspect te poate face să-ți dorești mai mult timp liber pentru tine. Jupiter, guvernatorul sănătății tale, prin ingresul în zodia Pești îți va aduce o stare psihică mult mai bună.

Vărsător

Jupiter în Pești îți va activa sectorul financiar, iar acest tranzit îți poate aduce ocazia îmbunătățirii veniturilor, însă nu te aștepta la minuni. Poși scoate bani din talentele tale sau poate îți iei un job suplimentar care îți aduce mai mulți bani la buget. Creșterile financiare le vei resimți cu adevărat anul viitor.