Berbec

Începutul săptămânii înseamnă multă creativitate şi energie pentru a accepta noi provocări. Vedeţi lucrurile mai clar şi începeţi să derulaţi un nou proiect. Agitaţia din timpul săptămânii va aduce relaxare în weekend. Acordaţi mai multă atenţie familiei şi treburilor casnice.

Taur

Liniştea interioară domină aceste zile: nu vreţi să vă agitaţi, nu doriţi să faceţi nimic nebunesc. Aspectele financiare sunt destul de bine conturate. Aveţi pe rol planuri şi proiecte la care trebuie să vă gândiţi mai mult pentru a le derula în condiţii propice.

Gemeni

Aveţi puterea de a vă concentra pe ceea ce contează, iar proiectele dumneavoastră vor avea efecte benefice pe termen lung. E timpul pentru o schimbare mare, aşa că păstraţi-vă mintea deschisă pentru a acumula cât mai multe informaţii. Doar ştiţi: cunoașterea înseamnă putere.

Rac

Doriţi să petreceţi cât mai mult timp în singurătate, fără a fi deranjaţi de vorbele altor persoane. Nu va dura mult, căci veţi primi energia necesară, astfel încât să vă implicaţi în proiecte diverse şi să munciţi mult. Tot ceea ce întreprindeţi se va reflecta în efecte pozitive pe viitor.

Leu

Şi dumneavoastră vă concentraţi pe ceea ce vă aduce viitorul. Entuziasmul îşi va spune cuvântul, astfel încât să vă gândiţi din nou la planurile dumneavoastră. Eliberaţi-vă de toate detaliile şi activităţile care vă mănâncă timpul, pentru a vă concentra apoi pe ceea ce contează cu adevărat.

Fecioară

Sunteţi foarte productiv la muncă şi ştiţi exact cum să jonglaţi cu responsabilităţile. Weekendul este recomandat pentru relaxare, deoarece veţi continua agitaţia legată de visurile dumneavoastră de viitor.

Balanță

Aveţi idei excelente, aşa că ar fi bine să le comunicaţi şi să le puneţi în aplicare. Buna dispoziţie vă însoţeşte peste tot şi aveţi capacitatea de a transforma gândurile productive în beneficii materiale. Pragmatismul de care daţi dovadă vă va ajuta să rezolvaţi într-un mod rapid diverse probleme.

Scorpion

Aveţi nişte dileme, mai ales la muncă, şi se recomandă să vorbiţi direct şi obiectiv despre ele, ca să nu se agraveze în timp. Starea emoţională se va îmbunătăţi spre sfârşitul săptămânii şi veţi redeveni optimist. Numai cu o gândire pozitivă veţi reuşi să vă atingeţi ţelurile.

Săgetător

Doriţi să rezolvaţi problemele generate de relaţia dumneavoastră sentimentală şi acordaţi mai multă atenţie modului de comunicare. Nu vă grăbiţi să puneţi un diagnostic decisiv! Comunicarea va dezvălui aspecte care se pot rezolva, astfel încât să vă reinventaţi relaţia amoroasă.

Capricorn

E nevoie să vă folosiţi de toate resursele pentru a vă organiza mai bine: liste, priorităţi, şedinţe de gândire. Munca va fi centrală, iar stresul se va acumula, astfel că în weekend trebuie să vă găsiţi un echilibru. Puteţi să vă îndreptaţi atenţia către persoana iubită.

Vărsător

Distracţia vă face cu ochiul încă de la începutul săptămânii, pentru că cea mai recentă perioadă a fost foarte agitată pentru dumneavoastră. Într-adevăr, veţi vedea că viaţa va fi mai uşor de înfruntat cu zâmbetul pe faţă…

Pești

Faptul că treceţi prin anumite probleme, de ceva timp, v-a făcut mai puternic şi capabil să jonglaţi cu diverse situaţii. Veţi găsi puterea de a trece peste ele, ca să vă concentraţi apoi pe viaţa personală, care a fost foarte neglijată. Aspectele relaţionale sunt foarte bine evidenţiate.