Berbec

Te simți singuratic, chiar dacă oamenii dragi te înconjoară. Deocamdată, nu începe relații noi. Soarta te ajută în dificultățile financiare. Diferite alternative permit finanțelor să revină la tine.

Taur

Toate astrele sunt favorabile în favoarea iubirii pentru tine. Cuplul pe care îl formați este foarte aproape de inima ta. O comunicare bună este esențială! Dacă ați încheiat o afacere în prealabil, revendicați-vă în această săptămână drepturile.

Gemeni

Un mic conflict va apărea la cei care au parteneri foarte posesivi. Va dura ceva timp pentru a te putea distanța. Multe sarcini în față, dar puțini oameni cu care să împărtășești responsabilitățile. Încercați să vă gestionați bine timpul.

Rac

Cu Venus în semnul tău, tandrețea răspândește totul. Începeți o etapă de o mie de ori mai bună decât cea care pleacă. Există propuneri sincere. Dacă trebuie să solicitați sfaturi, trebuie să faceți acest lucru fără întârziere. Un calcul greșit poate aduce mari dureri de cap.

Leu

Vremuri confuze pentru tine. Cei care tind să fie prea rebeli vor face bine să accepte regulile. Evitați interpretarea greșită, fiți concis și clar. Nu vor fi suficienți bani. Ceva haos în afaceri!

Fecioară

E timpul să întărim legăturile. În ceea ce privește familia, ar fi mai bine să le reducem implicarea și să nu intervină.Păstrează întotdeauna perspectiva. Partenerii sau colaboratorii tind să acționeze cu bună credință, dar fac greșeli.

Balanță

În această săptămână va fi timpul pasiunii carnale și mai puțin al dialogului. Nu insistați asupra greșelilor din trecut, este necesar să fiți de acord și sincer cu noi angajamente. Cei care au suferit pierderi materiale vor avea o altă șansă. 

Scorpion

Te predai fericit și încrezător. Nu explica ce simți sau vei ajunge să te pierzi într-un labirint. Foarte emoțional vei fi în această săptămână, cu emoții noi. Oferte interesante care trebuie studiate.

Săgetător

Mercurul din semnul opus facilitează conexiunea. A vorbi sincer va avea efecte interesante asupra partenerului tău.  Totul se va schimba! Din punct de vedere economic, realizări moderate.

Capricorn

Schimbă-ți situația emoțională în bine. Venus este opus, dar te însoțește. El va atrage atenția prin umor și prin farmecul tău special. La fel de executiv ca de obicei. Este momentul anului pentru a pulsa: lăsați îndoielile în urmă.

Vărsător

Respectând părerile celorlalți, vei ști cum să-ți respecți și partenerul. Dacă relația devine rutină, explorați împreună. Schimbări la locul de muncă, cu noi obligații și decizii care trebuie luate. Evitați să dați ordine colegilor.

Pești

Nu vă îndepărtați, apropiați-vă de oameni și cereți ce aveți nevoie pentru că vor fi alături de voi fără condiții.  Mercurul din Gemeni indică o interferență emoțională probabilă în chestiuni practice. Rămâi lucid.