Berbec

Accentul săptămânii revine segmentului amoros. Atât în relația cu persoana iubită cât și în relația cu copiii se întrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai puțin. Deocamdată, totul este învăluit într-o ceață greu de pătruns și bine ar fi să lași lucrurile așa. Chiar dacă îți doreai altceva de la cei dragi, ai încredere că la momentul potrivit vei primi. Tu ești cel care ar fi bine să-și reevlueze felul în care privește iubirea și implicațiile ei. În a doua parte a săptămânii trebuie să-ți concentrezi eforturile spre activitățile profesionale de la locul de muncă. Selectează prioritățile, întrucât sănătatea este vulnerbilă. Posibile conflicte deschise în relațiile colegiale și cu subalternii.

Taur

Săptămâna debutează cu dialoguri și întâlniri cu prietenii. Sunt momente bune pentru a afla informații și utile. Începe o perioadă cu multe călătorii pe distanțe scurte, atât pentru a rezolva chestiuni personale, cât și pentru a rezolva chestiuni profesionale. Comunicarea va devni destul de conflictuală. Fii prudent în vorbe și fapte! În segmentul domestic se conturează schimbări. Observă încotro bate vântul schimbării și trasează rapid planuri noi, fie de a te muta într-o casă nouă, fie a achiziționa sau vinde bunuri patrimoniale care-ți prisosesc.

Gemeni

Apar cheltuieli, dar vin și banii necesari realizării acestora în primele zile ale săptămânii. Începând cu 23 Aprilie se conturează cheltuieli majore, fie pe ele necesare traiului cotidian, pentru proiecte personale sau profesionale, fie pentru prieteni. Selectează prioritățile, deoarece tendința de  cheltui mult este mare și păguboasă. Schimbări majore se întrezăresc în relațiile cu anturajul apropiat. Discuții, întâlniri, schimb de informații și documentare asupra unor subiecte de larg interes. Pe de altă parte, este posibil să călătorești frecvent pe distanțe scurte, fiind nevoit să rezolvi diverse, fie pentru tine, fie pentru cei dragi.

Rac

Ai spor în toate în primele zile ale săptămânii, astfel că poți rezolva treburi restante, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Evită graba, hazardul și implicarea în treburile altora sau în cele prea solicitante! Organsimul este vulnerabil, astfel că energia vitală fluctuează mult. Segmentul financiar aduce noutăți, în sensul că se vor deschide variante noi de câștig din munca proprie. Tentația cheltuielilor este mare și păguboasă, mai ales în perioada 22 – 23 Aprilie. Rezumă-te la a consuma și cheltui strictul necesar. 

Leu

Primele zile ale săptămânii sunt favorabile dialogului interior, regândirii unor trasee de viață și analizării relațiilor în care ești implicat. Ai șanse deosebite de a privi cu obiectivitate la situația în care te afli și de a stabili repere noi. Farmecul și misterul care te înconjoară vor atrage multe priviri, admirație, dar și criticile unora care doresc să afle mai multe despre tine și intențiile tale. Bine ar fi să-ți vezi numai de treburile și interesele tale, fără a te lăsa impresionat sau sedus de vorbele și gesturile celorlalți. Există mulți profitori în preajma ta, iar acum este vremea să te te debarasezi de ei definitiv. 

Fecioara

Este momentul să pui ordine și disciplină în relațiile cu prietenii, deoarece chiar din primele zile ale săptămânii, vreme de câteva săptămâni, unii te vor necăji destul de mult. Poți descoperi intrigi țesute de mult, dar care acum încep să iasă la iveală în cele mai ciudate moduri. Prudență, discernământ și ai răbdare pentru a afla despre ce este vorba! În structura ființei tale se petrec schimbări profunde și definitive, astfel că nu mai este timp și loc pentru compromisuri și hazard. Sănătatea este vulnerabilă, evidențiindu-se afecțiuni mai vechi sau mai noi. 

Balanta

Săptămâna debutează cu forfotă în plan socio-profesional, astfel că activitatea de bază va fi socializarea și reorganizarea mediului de muncă. O zi cu posibile neplăceri atât în relația cu șefii și autoritățile, cât și cu membrii familiei este 23 Aprilie. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor! Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit. Prietenia și tot ce implică ea va cunoaște modificări începând din această săptămână. Este un moment prielnic pentru a renunța la persoanele care ți-au creat neplăceri. Orientează-te spre alții, care corespund noului tău mod de gândire și acțiune. 

Scorpion

În zilele acestei săptămâni poți călători, studia, trasa planuri de viitor, atât în ceea ce privește cariera profesională, cât și viața personală. Ești animat de gânduri mărețe, de idealuri nobile, aspecte importante pentru perioada tulbure pe care o traversăm. Notează totul într-un jurnal personal și asumă-ți cele scrise. Vor veni momente în care să se împlinească exact cele gândite și dorite acum. La locul de muncă apar schimbări importante, unele radicale și total neașteptate. Prudență, discernământ, răbdare și toleranță! Relațiile cu șefii și autoritățile sunt deosebite, fiind șanse bune de noi colaborări profesionale.

Sagetator

Se întrezăresc cheltuieli pe facturi, aspecte legate de datorii de orice fel, însă și moștenirile și partajele pot avea nevoie de atenție, discuții și rezolvări ce nu mai suportă amânare. Ziua de 23 Aprilie deschide o perioadă de câteva săptămâni în care se vor evidenția cheltuieli majore, comune cu alții pe facturi, taxe, impozite, moșteniri și partaje. Așadar evită această zi pentru semnarea documentelor importante, pentru cheltuieli sau pentru implicarea în acțiuni de anvergură. Apar informații deosebite privitoare la străinătate, fie că este vorba despre o călătorie de agrement, de afaceri, fie pentru studii sau lucru pe termen lung undeva, departe de locurile natale.

Capricorn

Schimbări în relațiile parteneriale! Începând cu această săptămână se conturează un nou capitol partenerial. În primul rând, unele parteneriate se vor destrăma fără echivoc. Dialogurile cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri se vor desfășura pe tonuri conflictuale, astfel că se poate ajunge și la procese în justiție pe teme comune. Prudență și discernământ! Evită să te lași pe seama sfaturilor altora, deoarece subiectivismul este accentuat și din partea ta. Și din partea celorlalți. Filtrează cu ajutorul sufletului tau ceea ce afli și decide apoi în consecință, după o analiză profundă.

Varsator

Ai multe de rezolvat la locul de muncă, dar și acasă te așteaptă o serie de treburi domestice restante. Planifică totul atent și lasă loc și pentru situații neprevăzute. Se conturează o perioadă foarte dinamică în câmpul muncii, cu multe sarcini de lucru ce trebuie rezolvate urgent. Totodată se vor evidenția conflictele deschise în relațiile colegiale și cu subalternii. Prudență și discernământ, deoarece unele conflicte de la locul de muncă pot dura multă vreme dacă se declanșează fățiș în aceste zile. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că te poți gândi a un plan de analize, consultații medicale sau intervenții chirurgicale.

Pesti

Săptămână foarte importantă la locul de muncă, dar și în domeniul sănătății. Este posibil ca unele afecțiuni mai vechi să recidiveze pe un fond emoțional foarte răscolit. Cum relațiile cu persoana iubită și copiii vor lua turnuri nebănuite în primele zile ale săptămânii, vei fi foarte acaparat de ceea ce se petrece în plan amoros și de aici întregul organism va avea de suferit. Segmentul amoros devine foarte conflictual începând cu 23 ale lunii, vreme de câteva săptămâni. Unele relații se pot destrăma zgomotos și cu urmări neplăcute pe termen lung. Prudență, discernământ, răbdare și înțelegere!

Sursa astrocafe.ro