BERBEC
Nici tu nu ştii de unde, primeşti azi un impuls fantastic ce te poate propulsa cu câteva etape mai sus în proiectul de care te ocupi. Ai cerut cândva ajutor, ai aruncat gândul în spaţiu şi nu apărea nici un semnal că cineva te-ar fi auziţ dar azi apar deja rezultatele. Când vezi ce uşor evoluează lucrurile acum, ai din ce în ce mai clară senzaţia că acesta e răspunsul la dorinţele pe care le-ai emis atunci.

TAUR
Ceva îţi spune să-ţi asculţi azi cu mai multă atenţie copilul interior, indiferent de vârsta pe care o porţi pe umeri. Lasă haina adultului deoparte, pentru o zi, şi vezi ce nevoi are acel copil pe car îl ascunzi în suflet.Cere iubire, îngrijire şi ocrotire, semn că ai şi tu sensibilităţile tale, dorinţele tale ascunse, temerile tale profunde dar care pot fi înlăturate dacă stai puţin de vorbă cu tine însuţi.

GEMENI
Dacă aşteptai de unde vestea că ai fost admis într-un anumit colectiv, vestea cea bună poate să apară chiar azi! Ca să fii primit cu adevărat într-un mediu în care visezi să intri, trebuie să gândeşti ca ei, să vorbeşti ca ei, să adopţi modul lor de a fi. Poţi face asta, deci nu încerca să-i schimbi tu pe ceilalţi după şablonul tău, ci invers: ajustează-ţi tu comportamentul pentru a deveni unul de-al lor din toate punctele de vedere.

RAC
Prezenţa ta face bine unei persoane care trece prin momente foarte dificile. Reuşeşti să aduni un grup mai larg de persoane alături de cel trist care să-i ridice moralul şi să-l susţină la greu, ceea ce se va dovedi a fi un gest salvator.Vei fi privit ca eroul zilei de cel care va reuşi să depăşească impasul major şi nu va uita niciodată ceea ce ai făcut pentru el la nevoie.

LEU
Ai ajuns la capătul unui proiect şi deja poţi sărbători reuşita! Ai parcurs un drum anevoioş ai muncit din greu, dar eşti mulţumit de rezultate. Acum, privind înapoi, spui că nici nu mai contează eforturile depuse în ultima perioadă pentru a ajunge aici, ci contează numai sentimentul de satisfacţie a muncii împlinite care te învăluie acum şi te face să te simţi bine.

FECIOARĂ
Eşti împovărat de discuţii cu tentă negativă şi panicardă, pentru că unii vor profita de prietenia ta. Unii uită că ai şi tu necazurile tale, uită că ai şi tu o viaţă personală şi un timp liber limitaţ şi te vor monopoliza cu problemele lor egoiste pe toate căile de comunicare accesibile către urechea ta.

BALANŢĂ
Cât timp urmezi strategia pe care ţi-ai propus-o cât mai relaxaţ fără stres şi fără încrâncenare, vei ajunge la visul tău cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe, dar nu trebuie să dezechilibrezi nimic în urcuşul tău: nici să sari peste etape, nici să te stresezi mai mult decât e cazul, nici să te dai peste cap pentru a ajunge mai repede acolo.

SCORPION
Numeri sumele de care dispui şi ai motive de satisfacţie, pentru că rezultatul sună foarte promiţător! Ba chiar ai curajul să faci tot felul de planuri costisitoare cu banii tăi, şi nu te zgârceşti la nimic.Tinzi spre cele mai scumpe lucruri, spre cele mai moderne sau de lux obiecte, pentru că îţi spui, în sinea ta, că meriţi aceste daruri.

SĂGETĂTOR
Nu pune la suflet tonul ridicat cu care ţi se adresează cei pe care îi iubeşti. Au şi ei problemele şi nervii lor, şi tot tu trebuie să fii cel care tolerează atitudinea lor un pic cam agresivă.Dacă vezi că nu sunt în apele lor, lasă-i în pace, nu mai turna şi tu gaz pe foc cu tot felul de reproşuri sau critici.

CAPRICORN
Nu te juca prea mult cu resursele tale financiare, având impresia că, oricât ai cheltui, banii se vor întoarce repede înapoi. Nu e chiar aşa, iar o atitudine superficială în privinţa banilor s-ar putea solda cu dezechilibrarea bugetului propriu.Singura atitudine jucăuşă pe care ţi-o poţi permite e să cumperi… jucării! Asta da, deci mergi la cumpărături şi gândeşte-te la darurile pentru cei mici din familie.

VĂRSĂTOR
Ai timp berechet să stai şi să cântăreşti o situaţie încurcată. Nu te împinge nimic şi nimeni de la spate să te grăbeşti să dai un răspuns imediaţ deci ia-ţi tot timpul necesar pentru a chibzui şi a privi lucrurile din toate direcţiile posibile, ca abia după aceea să extragi concluzia finală.Cu cât analizezi mai atenţ cu atât descoperi mai multe puncte de vedere şi eşti mulţumit că ai avut suficient timp să verifici totul cu atenţie.

PEŞTI
Obstacolul care apare azi în planurile tale nu-ţi este deloc străin, pentru că ai mai trecut cândva prin situaţii similare. Ajunge doar să repeţi reţeta de atunci, să-ţi aduci aminte cum ai rezolvat problema data trecută, pentru că ai deja experienţă în acest sens. Dacă atunci ai rezolvat totul cu bine, la fel se va întâmpla şi acum, pentru că ştii exact cum să intervii.