Taur
Te-a impresionat gestul unui prieten. Stiai ca te poti baza pe el la nevoie la orice ora din zi sau din noapte, dar faptul ca a renuntat la ceva pentru tine, te lasa fara cuvinte.

Gemeni
Te-ai oferit sa rezolvi problema cuiva important din viata ta. Cu toate ca incerci sa respecti foarte clar toti pasii, lucrurile nu vor iesi chiar cum ar trebui. Asteapta-te la mici reprosuri.

Rac
Ai grija sa nu intarzii la job. Vei cunoaste o persoana care are niste idei grozave pentru afacerea ta. O sa stati in sedinta cateva ore, dar vei vedea ca a meritat.

Leu
Cutezi sa te implici intr-o campanie pentru a ajuta o persoana care nu este foarte bine vazuta de cei din jur. Stii ca ceilalti gresesc si nu vrei sa te duci cu „turma”. Daca nu altceva, cel putin te-ai ales cu un prieten!

Fecioara
Vei avea o zi grozava la locul de munca. Seful face un anunt care include cateva schimbari importante. Asteptai de multa vreme asta si ai inceput sa-ti pierzi speranta. Iata ca acum a sosit momentul!

Balanta
Esti acuzat pe nedrept de ceva cu care nu ai nicio legatura si o sa te zbati toata ziua pentru a-ti dovedi nevinovatia. In final, altcineva o sa te scoata din incurcatura.

Scorpion
Acum ai ocazia sa faci o schimbare esentiala in viata, despre care crezi ca iti va imbunatati nivelul de trai. Prietenii sau familia nu te pot ajuta acum. Esti pe cont propriu.

Sagetator
Partenerul te mustra ca nu ai facut ce te-a rugat. Are perfecta dreptate, asa ca nu-i poti spune ca nu este adevarat. Nu-ti pierde energia cautand scuze, mai bine gasesti o solutie la problema.

Capricorn
Faptul ca inca nu ai primit niciun raspus pentru o solicitare facuta cu mai mult timp in urma, te agita. Vestea va veni exact cand te vei astepta mai putin. Si vei avea o seara linistita.

Varsator
Ai muncit foarte mult pentru a ajunge acolo unde esti si nu lasi nimic sa-ti stea in cale. Atentie la cativa colegii care abia asteapta sa faci un pas gresit!

Pesti
Ai cerut cuiva ajutorul si nu ti l-a dat. Poate trebuie sa schimbi ceva la felul in care o faci, suna mai mult a porunca, decat a rugaminte. Un simplu „te rog” poate face minuni.

Berbec
Exagerezi! Lista ta de cumparaturi e cat o carte de telefon de pe vremuri. Stii bine ca nu iti permiti nici jumatate din ce ai notat acolo, dar, cine stie, poate prinzi si ceva promotii… Esti foarte optimist!