Berbec – Actioneaza astazi asupra instinctelor tale si nu vei gresi. Este posibil sa fie nevoie sa renunti la un pic de control si sa pui gandirea logica deoparte pentru toata ziua. Lasa vantul sa te duca acolo unde vrea sa te duca.

Taur – Astazi vei afla ca esti piesa de puzzle care lipseste si de care oamenii au nevoie in orice situatie. Implica-te intr-o conversatie usoara in arenele sociale si simte-te liber sa iti transformi farmecul in plina explozie. Ai capacitatea de a face impresii favorabile fata de toti apropiatii

Gemeni – S-ar putea sa descoperi ca oamenii vor sa vorbeasca foarte mult, dar nu se simt foarte bine astazi. Mergi inainte, pune-ti emotiile deoparte si lasa-ti mintea sa preia controlul. Trateaza faptele si asigura-te ca emotiile tale nu interfereaza cu informatiile primite. 

Rac – Ar trebui sa iti poti evalua emotiile dintr-o perspectiva foarte neutra si detasata astazi. Utilizeaza aceasta ocazie pentru a lua masuri pe baza a ceea ce simti. Asigura-te ca actiunile tale nu sunt reactionare si ca nu actionezi pur si simplu, ca raspuns la manevrele grabnice ale altcuiva.

Leu  – Daca vorbesti despre o alta persoana astazi, asigura-te ca nu spui nimic care ar putea-o deranja daca ar sta chiar acolo. Este posibil ca barfele sa fie peste tot, dar aceasta nu este o scuza pentru a contribui la asta. 

Fecioara – Este important pentru tine sa iei masuri intr-o zi ca astazi. Ai incredere in tine si in instinctele tale. De multe ori vei avea sfatul perfect pentru orice situatie si persoana, cu exceptia ta. Aminteste-ti ca este posibil sa fii nevoit sa consulti pe altii pentru a gasi cel mai bun sfat pentru tine.

 Balanta – S-ar putea sa fii un pic derutat si confuz cu privire la ce drum sa mergi in aceasta zi. Privirea deznadajduita de pe fata ta nu va ajuta pe nimeni sa isi dea seama cum sa te ajute. Nu te simti obligat sa ramai intr-o situatie nesanatoasa.

Scorpion – Este important pentru tine sa iesi afara si sa simti cum bate vantul. Conecteaza-te cu natura si fii constient de cele patru elemente. Respira adanc si umple-ti plamanii cu aceasta forta de viata energizanta.

Sagetator – Utilizeaza practic gandurile pe care le-ai sintetizat in ultimele zile. Intinde-ti limitele si extinde-ti intelepciunea la oamenii din jurul tau. Aceasta este o zi potrivita pentru a lua anumite masuri. Conecteaza-te cu inima si mergi mai departe cu planurile tale.

Capricorn – Aceasta este o zi importanta pentru tine pentru a realiza conexiuni valoroase cu altii. Te vei gasi implicat in conversatii si dezbateri pline de viata, din care poti invata foarte mult.

Varsator – Ar putea fi greu pentru tine sa te ocupi de lucrurile de astazi, intrucat accentul tau pare sa sara de la un subiect la altul fara sa gasesti o solutie. Nu este o zi buna pentru a gasi solutii. Este mai bine sa cercetezi, sa pui intrebari si sa aduni fapte

 Pesti – S-ar putea sa te confrunti cu o opozitie puternica astazi de la cineva care se pare ca ar vrea sa isi croiasca direct in inima ta . In realitate, acesta este un mesaj care iti aminteste sa te gandesti la lucruri in termeni colectivi.