HOROSCOP – Berbec

Toti apropiatii iti spun ca este nevoie de o schimbare. Rutina a pus stapanire pe tine si nu faci nimic iesit din comun. Spre seara intervine ceva ce te scoate din rutina cu care te-ai obisnuit.

HOROSCOP – Taur

Cineva din familie sau din cercul de prieteni te anunta ca o sa se casatoreasca sau ca va avea un copil. O sa fii foarte entuziasmat.

HOROSCOP – Gemeni

Este timpul sa iti faci ordine in viata si sa iti setezi prioritatile. Jobul este important, insa nu poti sa treci cu vederea ca cei dragi au nevoie de tine si se asteapta sa-i sprijini.

HOROSCOP  – Rac

Nu te certa cu nimeni, incearca sa pastrezi distanta, pentru ca nu esti intr-o forma buna si interpretezi gresit ceea ce ti se spune. Abia inspre seara o sa te simti mai bine.

HOROSCOP  – Leu

Te enervezi ingrozitor cand ti se spune in ultima clipa ca trebuie sa predai ceva ce trebuia sa fie gata peste o saptamana. Va trebui sa te obisnuiesti cu astfel de practici pentru ca vor fi dese.

HOROSCOP  – Fecioara

Latura ta romantica a iesit la iveala mai mult ca oricand si faci ceva deosebit pentru partenerul de viata. O sa fie extrem de fericit si, la randul sau, va pune la cale surprize pentru tine.

HOROSCOP – Balanta

Cineva incearca, cu toate mijloacele, sa te faca sa renunti la un proiect explicandu-ti ca e sortit esecului si ca nu merita sa-ti pierzi vremea. Nu lua nicio decizie pana nu analizezi singur problema.

HOROSCOP  – Scorpion

Stradania si munca ta din ultima perioada incepe sa prinda roade. Pe langa satisfactia care te cuprinde, ai parte si de admiratia si respectul celorlalti. Nici din punct de vedere financiar nu stai rau.

HOROSCOP – Sagetator

E o zi plina pentru tine. Nu vei sta o clipa, toata ziua va trebui sa umbli de colo-colo. Noroc ca acasa exista o persoana care te ajuta, asa ca, seara vei avea parte de relaxare.