Horoscop 6 aprilie 2016

Previziunile astrale ale zilei de 6 aprilie MIERCURI:

Conjuncţia planetelor Saturn şi Mercur poate reprezenta pentru mulţi un moment de cotitură în modul de a gândi. Este o zi în care viaţa dumneavoastră poate căpăta o nouă direcţie.

Berbec – Noutăţile aduse de această zi de miercuri nu sunt nici bune, dar nici rele. Deşi vă doriţi să vă debarasaţi de toate problemele nu veţi reuşi acest lucru. De ce? O să aflaţi astăzi aşa că fiţi în gardă!

Taur –Aţi tinut ascunse anumite frustrări care acum sunt spuse la nervi. Trageţi aer în piept înainte de a răni persoane nevinovate. Nimeni nu e obligat să vă suporte comportamentul uşor deplasat. Aşa că nu daţi în penibil.

Gemeni – Dacă nu vă doriţi o zi foarte aglomerată, ar trebui să vă concentrati la atribuţiile cele mai importante. Vin veşti neaşteptate de peste mări şi ţări aşa că pregătiţi-vă pentru orice. În rest aveţi destulă energie încât să mutaţi şi munţii din loc ca oricum aveti energie cat pentru 2 persoane.

Rac –Nu se ştie de ce vă inconjuraţi de tot soiul de oameni superficiali, chiar nu vă daţi seama de acest aspect? Dăunează! La locul de muncă întâmpinaţi câteva problem pentru că nu vă puteţi concentra. Din punct de vedere financiar sunteti afectat, pentru ca nu demult ati pierdut o suma importanta de bani.

Leu – Astăzi mai mult ca niciodată sunteţi hotărât să-i puneţi la punct pe toţi cei care vă calcă pe coadă. Şi pe bună dreptate dacă vă este ştirbită autoritatea, e clar trebuie să interveniţi. In plus unii inca nu vor sa inteleaga ca leul a fost si va ramane regele junglei.

Fecioară– Greşelile pe care le-aţi tot repetat în relaţia de suflet se întorc împotriva voastră. S-ar putea să nu fie totuşi prea târziu, dacă vă arătaţi interesul în a îndrepta lucrurile, dar trebuie să vă doriţi cu adevărat!

Balanţă-Relaxare şi activităţi ce vă dau o stare pozitivă , de asta trebuie să aveţi astăzi parte. Dacă petreceţi puţin timp pentru a reflecta la ce vă doriţi cu adevărat, veţi iesi dintr-o situaţie care până ieri vi se părea imposibilă.

Scorpion –Nu trebuie să vă impacientaţi pentru că nu veţi fi capabili să gânditi clar şi să separaţi realitatea de ficţiune. Veţi constata că dacă lăsaţi în urmă rutina, veţi progresa şi nu este o glumă.

Săgetător- Sunteţi tare glumeţ astăzi, dar atenţie puteţi fi perceput greşit de cei care nu vă cunosc cu adevărat. La locul de muncă căutaţi să impresionaţi, dar atenţie trebuie să aveţi cu ce! E cu dus şi întors .

Pentru Capricorni a sosit ziua perfectă pentru răsfăţ. Chiar dacă aruncaţi ceva bani în acest sens, nu există o perioadă mai bună pentru a o face. Nu veţi simţi cheltuielile dacă plăcerea va fi pe măsură.

Vărsător-În relaţile cu cei din jur sunteţi destul de superficiali Faceţi slalom printre oameni foarte diferiţi şi toţi par să vă simpatizeze, culmea ironiei. Din punct de vedere financiar, datoriile din urmă vă apasă tot mai mult.

Peşti– Sunteti hipersensibili azi şi vă doriţi să fugiti de emoţii. Dacă simtiti că aveţi nevoie de puţină linişte interioară, ar fi mai bine să vă retrageţi într-un loc ştiut doar de voi, oricum nu o să ţină mult această stare.

De același autor

Related Articles