Berbec

Ești ușor dezamăgit. Nu te dai în lături când vine vorba de muncă în plus, însă aștepți că efortul tău să fie răsplătit, măcar o vorba bună, dacă nu financiar.

Taur

Te simți că în vacanță, la job. Cei din jur se ocupă de toate treburile, inclusiv de ale tale. Ești uimit de modul în care se comportă colegii și chiar nu înțelegi ce se întâmplă. Ai grijă, știi vorba aia că nimic nu e pe gratis!

Gemeni  

Chiar dacă asta te caracterizează, uneori ești prea orgolios. Îți susții punctul de vedere cu orice preț, chiar dacă ești conștient că nu ai dreptate pe deplin. Ai grijă că discuția să nu se transforme în ceartă.

Rac

Pregătește-te pentru multă agitație astăzi. O să ai multă treabă de făcut, mai ales că șefii îți cer ceva ce trebuia predat abia peste două săptămâni. Nu trebuie să pierzi timpul pe drum dacă vrei să reușești să dai totul la timp.

Leu

Fă o schimbare în program și încearcă să stai mai mult timp pe acasă dacă nu vrei că familia să înceapă să își facă planuri fără să mai conteze și pe ține. Ții la muncă ta, însă în ultima vreme ai cam exagerat.

Fecioară

Te simți trădat. Cineva în care aveai mare încredere ți-a ascuns ceva important. Chiar dacă, pe moment, ți se pare ceva grav, liniștește-te și cere lămuriri. Vei constată că a făcut-o spre binele tău.

Balanta

Nu este o zi prea bună pentru întâlniri cu prietenii şi nici pentru afaceri. Nu reuşeşti să comunici exact ceea ce îţi doreşti. Pe plan sentimental, însă, lucrurile merg din ce în ce mai bine.

Scorpion

Dimineaţă te întâlneşti cu o cunoştinţă pe care nu ai mai văzut-o de mult şi te pomeneşti invitat la o petrecere… Du-te, nu ezita, vei cunoaşte persoane interesante.

Sagetator

Simţi nevoia unei schimbări în relaţia sentimentală. Vei discuta după-amiază cu partenerul, despre asta, şi veţi ajunge să vă dezvăluiţi nişte secrete unul, altuia. Acum, parcă sunteţi mai apropiaţi…

Capricorn

Dimineaţă eşti pus pe fapte mari şi îţi asumi o serie de riscuri pentru a rezolva nişte probleme legate de casă. Partenerul de viaţă te va susţine.

Varsator

O zi bună pentru a face schimbări în casă. Te apuci de reparaţii, reamenajări sau zugrăvit. Roagă-ţi nişte prieteni să te ajute, altfel va dura o veşnicie.

Pesti

Nu-ţi fă planuri stricte pentru azi! Este puţin probabil să le poţi respecta. De dimineaţă ai de alergat pentru a rezolva nişte probleme ale partenerului de viaţă şi nu vei mai avea timp de nimic.