Horoscop 5 august, 2017

LEU – Resimtiti o stare de inhibitie care va impiedica sa va exprimati clar. Va recomandam sa nu faceti investitii si sa nu cumparati obiecte de valoare, pentru ca s-ar putea sa regretati. Incercati sa va relaxati si sa faceti planurilor de viitor, pentru familie!

FECIOARĂ – Din senin astăzi vă vor cuprinde îndoielile legate de o afacere care culmea din exterior părea foarte profitabilă. Cu un pic de noroc şi cu ajutorul familiei veţi găsi cele mai bune soluţii aşa că nu intraţi în panică. Din punct de vedere al sanatatii nu va mai doare nimic, cee ace este foarte bine.

BALANŢĂ – Există o povară care vă apasă, tot mai mult dar nu vă foloseşte la nimic să vă gândiţi numai la partea dificilă a lucrurilor. Prin urmare este evident ce aveţi de făcut, organizaţi-vă cât mai bine şi cu siguranţă ve-ţi depăşi şi această situaţie destul de dificilă.

SCORPIONRitmul în care evoluează proiectele voastre este din ce în ce mai lent şi asta din cauza forţelor care se opun schimbărilor pe care doriţi să le provocaţi. Este posibil cineva să remarce potenţialul de care daţi dovadă şi să vă întindă o mână de ajutor.

SĂGETATOR O zi dificilă pentru aceşti nativi. Sunteti presaţi din mai multe unghiuri să vă indepliniţi îndatoririle rapid. Dar reuşiţi să uimiţi prin energia de care daţi dovadă aşa că până la urmă tot răul e înspre bine.

CAPRICORNVă veţi trezi cu multă energie şi chef de viaţă . Cei din jur vă vor încuraja să continuaţi ceea ce aţi început de ceva vreme. La capitolul sănătate staţi excelent doar la capitolul financiar se întrevăd câteva probleme.

VĂRSĂTOR – E cazul să clarificaţi problemele cu care vă confruntaţi, nu ar trebui să tărăgânaţi această situaţie pentru că nu este cea mai bună soluţie. La capitolul sănătate nu staţi prea bine, deja e rutină acest subiect.

PEŞTI – Banii aşteptaţi de la cei dragi nu apar, iar dezamăgirea voastră creşte de la o zi la alta. Ar fi bine să nu vă pierdeţi chiar acum încrederea, totul va fi bine, vorba cântecului!

BERBEC– În cepând de astăzi ar fi cazul să vă relansaţi în competiţie în plan profesional, dar aveţi nevoie de o strategie inteligentă. Orele după-amiezii pot aduce un nou val de probleme dar nu vă temeţi ce e val ca valul trece.

TAURPentru voi continuă seria neînţelegerilor în relaţiile cu cei dragi. Ar trebui să luaţi o pauză pentru că nu faceţi altceva decât să-I enervaţi şi mai tare pe cei din jur cu pretenţiile voastre fără măsură.

GEMENI – O zi bună pentru aceşti nativi aducătoare de bani fericire şi multă linişte. Astăzi nici cel mai mare duşman nu vă poate schimba starea de spirit asta pentru că vreţi să faceţi cel puţin o faptă bună pentru semenii voştri. Şi cu sănătatea staţi bine dar un pic de sport nu strică, o tură cu bicicleta prin pădure, ce ziceti?

RAC – O zi liniştită fără peripeţii se anunţă astăzi. Dar există şi câteva situaţii complicate care vă pot deruta. Cu ajutorul prietenilor veţi reuşi însă să ieşiţi la liman. La capitolul sănătate staţi excelent, totul este sub control.

 

 

 

Cele mai citite

Related Articles