horoscop

Previziunile astrale pentru 4 mai:

Luna Plina nu poate sa predispuna decat la agitatie. Riscul de accidente si scandaluri este in crestere. Nu uitati ca omul isi stapaneste propriul destin. Daca ganditi pozitiv si cunoasteti predispozitiile astrale, puteti sa evitati efectele negative ale oricarei conjuncturi si sa intoarceti totul in favoarea dumneavoastra.

BERBEC-Trebuie sa fiti linistit cu privire la rezultatele pe care le asteptati de la proiectul dumneavoastra sau de la afaceri. La nivelul emotional, atractia fata de cineva poate modifica unele lucruri pe care le faceti. Sanatatea dvs este buna potrivit astrelor.

TAUR-Aveti in fata o zi plina de activitati care va ridica asteptarile. In pluş sunteti predispus sa munciti prea mult pentru bani. In iubire, sunteti dispus sa amanati totul pentru a fi cu cineva care va fascineaza. Astrele au o influenta pozitiva asupra sanatatii dumneavoastra.

GEMENI-Aveti o oarecare incertitudine sau indoieli cu privire la viitorul dvş care nu va permite sa fiti absolut linistit. Poate va faceti griji inutil despre lucruri care sunt inca imposibil de evaluat. In dragoste, aceasta etapa a relatiei dumneavoastra romantice necesita maturitate si angajament. Relatii superficiale nu va mai satisfac.

RAC-Noile dvs. dorinte de schimbare sunt pozitive, deoarece acestea va imping sa cautati noi orizonturi si progres sigur in activităţile dvş dar trebuie sa luati masuri la momentul oportun. La nivel emotional, nu lasati grijile sa va opreasca sa va bucurati de clipele minunate cu persoana pe care o iubiti.

LEU-Ati putea elabora planuri foarte eficiente cu oamenii cu care impartasiti obiective si proiecte. Pe de alta parte, poate ca ar trebui sa fiti un pic mai organizat cu finantele. In iubire, primiti complimente de la persoana care va iubeste.

FECIOARĂ-Sunteti foarte aproape de ceea ce va doriti in cariera sau in profesie. Eforturile pe care le faceţi vor aduce doar rasplata. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, puteti primi un raspuns la care va asteptati. In dragoste, daca aveti deja un partener, este o zi buna pentru a merge afara si va distra.

BALANŢĂ– Poate simtiti nevoia sa lucrati la anumite aspecte ale personalitatii dvş stabilirea prioritatilor si incercarea de a obtine mai multa incredere in fortele dvs. In sfera sentimentala, daca aveti deja o relatie, e un moment bun pentru a face planuri de viata cu partenerul.

SCORPION-Poate ca unul dintre cele mai mari avantaje ale realizarilor dvs recente a fost un mare impuls si entuziasmul pe care il provocati. Sunteti mai optimisti si din aceasta cauza veti beneficia in mai multe moduri. In iubire, ati putea fi dezamagit de cineva care va intereseaza.

SĂGETĂTOR-Ati reusit sa imbunatatiti lucrurile in activitatea dumneavoastra sau in profesie, iar asta va permite sa aspirati la mai multe oportunitati promitatoare. In pluş este nevoie sa rezolvati o problema financiara. In dragoste, luati masurile potrivite pentru a incepe o relatie solida si de durata cu cineva cunoscut.

CAPRICORN-Ar trebui sa fiti un pic mai flexibil cu oamenii care lucreaza impreuna cu dvs la un proiect. Aveti tendinta autoritara si asta ar putea crea tensiuni. In iubire, partenerul dvs incearca sa va faca sa intelegeti anumite lucruri care sunt importante pentru el.

VĂRSĂTOR-Noile proiecte sunt inconjurate de o atmosfera de optimism, care va fi foarte valoroasa pentru a obtine primele tinte. In dragoste, simtiti un sprijin important din partea persoanei pe care o doriti. Cei mai buni prieteni va ofera o mare bucurie.

PEŞTI-Progresul profesional sau locul de munca va duce la o imbunatatire treptata a veniturilor dumneavoastra. Aceasta nouă etapa va permite sa dezvoltati planuri mai ambitioase, dar ar trebui sa evitati costurile exagerate. In dragoste, ati putea avea o intalnire romantic cu cineva de care sunteti atras.